Lahti-Suunnistuksen kilpailunjohtaja muistuttaa!

Lahti-Suunnistuksen kilpailunjohtaja Kauko Suhonen toivottaa kaikki tervetulleiksi Hälvälään kisaamaan.

Hän muistuttaa jokaista myös muutamasta tärkeästä asiasta. Lämpimän sään vuoksi kannattaa jokaisen varata riittävästi juotavaa mukaan. Kilpailukeskuksen toiminnot pyörivät minimitoiminnoin, joten nestehuolto on kisakeskuksessa omalla vastuulla! Kusmikun ruokarekasta saa ostettua ruokaa sekä virvokkeita. Huom! Helteisestä säästä johtuen lauantain maalissa on vesipiste aiemmasta tiedosta poiketen. Lähtöön voi kuljettaa oman pullon, jos ei kaipaa sitä takaisin.

Jokaisen kilpailijan on myös syytä tarkistaa lähtöaikansa, sillä ylimääräistä odottelua kilpailukeskuksessa on pyrittävä välttämään.

Suhonen muistuttaa myös kaikkia kilpailijoita siitä, että kilpailupaikalle ei saa tulla, jos on flunssan oireita. Käsihygienia ja turvavälit on kaikkien yhä muistettava. Näin kunnioitetaan sekä järjestäjien että kilpailijoiden turvallisuutta.

Tervetuloa kisaamaan täysiä ja turvallisesti!

Kilpailunjohtaja Kauko Suhonen