Viikkorastit 15.6.-21.6. Tiirismaalla

Viikkorastien 15.6.-21.6. ratamestareina toimivat Hannu Korhonen ja Krista Tuominen. Rastit järjestetään Tiirismaan upeissa ja haastavissa maastoissa, joista ei korkeuseroja puutu. Parkkipaikka on Vesipojantien päässä. Parkkipaikan koordinaatit: 61°0’26″N 25°30’6″E

A-rata: 6,2 km pitkä, vaikea,13 rastia — sekä haastavia rinnerasteja että pidempiä juoksupätkiä. A-rata sisältää monipuolisesti Tiirismaan vaihtelevia maastotyyppejä tiheistä ja jyrkistä kuusikkorinteistä avokallioihin.

B-rata: 4,3 km pitkä, keskivaikea, 10 rastia — rastiväleillä useimmiten mahdollisuus polkukiertoon, mutta radalla on myös haastavampia supparasteja. B-radalla pääsee myös kohottamaan kuntoa mukavassa nousussa.

C-rata: 3,5 km pitkä, vaikea, 10 rastia — heti aluksi tarkkuutta vaativia avokallio- ja rinnerasteja ja myöhemmin helpompia luukutusvälejä.

D-rata: 2,1 km pitkä, helppo, 6 rastia — sopii hyvin aloittelijoille. Jokaisen rastin lähelle pääsee polkua tai aukkoa myöten, ja rastit on asetettu helposti havaittaviksi. Tarjoaa kuitenkin myös mahdollisuuksia reitinvalintaan.

Karttamaksu on 5€, mutta alle 20-vuotiaat, valmennusryhmiemme jäsenet, iltarastien kausikortin lunastaneet, sovitut yhteistyökumppanit sekä muut sovitut tahot suunnistavat edelleen ilmaiseksi.

HUOM! Rastilippu-palveluun on nyt lisätty uusi toiminto, jonka avulla voi heti maksun jälkeen itse ladata kartan palvelusta. Rastilipussa voi tulostaa karttansa vain kertamaksun suorittavat. Tämä tapahtuma löytyy Rastilipusta suoraan tästä linkistä.
Kausikortilla maksavat, alle 20-vuotiaat sekä muut edun saajat voivat ilmoittautua toimistoon viikkorastikarttojen postituslistalle. Seuraavan viikon kartat lähetetään aina automaattisesti listalla oleville pyytämättä. Sovitut yritykset pyytävät kartan erikseen toimistolta. Rastipisteissä on jälleen oikeat rastiliput koodeilla ja ne ovat metsässä koko viikon ma-su. Jos lippuja viedään, ilmoitattehan asiasta toimistoomme toimisto@ls37.fi tai somekanavissamme!

Toimi seuraavalla tavalla:
Rekisteröidy ja kirjaudu sisään Rastilippu-palveluun osoitteessa https://www.rastilippu.fi/, josta löydät kaikki kuntorastit. Valitse Päijäthämäläiset iltarastit. Valitse sen viikon tapahtuma, joka on kulloinkin voimassa ja ilmoittaudu. Maksa 5€:n iltarastimaksu Rastilippu-palvelun kautta tai seuramme tilille IBAN: POP-Trio FI38 5612 1120 3225 62. Käytössä myös Sporttipassi (E-passi), Easybreak ja Smartum e-maksut.
Tulosta kartta suoraan Rastilippu-palvelusta maksettuasi tai lähetä sähköposti ja ratatoiveesi osoitteeseen toimisto@ls37.fija saat paluuviestinä radan tulostettavaksi (Huom! työntekijämme on toimistolla vain ma-pe klo 9.00-14.00)
Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit noutaa kartan Tapanilan Hiihtomajalta toimistostamme arkisin klo 13.00-14.00 välillä. Huom! Tapanilan muut toiminnot ovat kiinni ja ovet lukossa, joten ilmoita hausta etukäteen.