Lahti-Suunnistuksen ilmoittautuminen auki muillekin sarjoille

Lahti-Suunnistuksen ilmoittautumiset avattiin tiistaina pääsarjoille, nuorille ja lapsille (Lapsille sarjat vain sunnuntaina). Ilmoittautumisia on tullut todella hienosti ja erityisesti sunnuntain kisa on jo melko täynnä. Tänään torstaina 11.6. avaamme illalla viimeistään klo 22.00 IRMA:ssa ilmoittautumiset myös sarjoille H/D 40, 50 ja 60. Maksimiosanottajamäärä on 460 ja tämän täytyttyä joudumme vallitsevien rajoitusten puitteissa sulkemaan ilmoittautumisjärjestelmän. Nopeat syövät siis hitaat tässäkin kilpailussa ja toivomme ymmärrystä kaikilta rajoitusten ulkopuolelle jääneiltä.

Tulemme tarjoamaan kisaviikonlopun ajalle mahdollisuuksia myös itsenäiseen suunnistusharjoitteluun harjoitusmaastoissamme, joten jokainen huoltajakin pääsee varmasti metsään. Suosittelemme myös lämmöllä Pajulahden Urheiluopiston loistavaa majoitustarjousta viikonlopulle: Opistotaso 45 euroa/yö aamupalalla, hotellitaso 65e/yö aamupalalla. Pajulahdessa on myös omatoimirasteja suunnistettavaksi sekä muuta mukavaa puuhaa koko perheelle viikonlopun ajaksi.

Ilmoittaudu Irmassa heti, jotta varmistat paikkasi kisassa. Seuraamme myös jatkossa koronatilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista heti, jos on mahdollista.

Ilmoittautuminen lauantai.

Ilmoittautuminen sunnuntai