Kesäyön unelma -kutsukisassa mukana LS:n Venlat ja Jussit

Jukola 1995 uudelleen juoksu eli Kesäyön unelma tarjosi eilisestä iltapäivästä tähän aamuun asti Jukola-korviketta uudelleen juostujen Sipoon vuoden -95 Venlojen ja Jukolan viestin muodossa. Ällässän Venlat ja Jussit olivat saaneet osallistumisoikeuden kilpailuun kutsuttuina.

Venloissa avausosuudelle starttasi Anniina Taipale, joka suunnisti muuten hyvin, mutta ei nähnyt lippua yhdellä rastilla ja tästä aiheutui suuri virhe. Suoritukseensa pettynyt Anniina jäi kärkeen 18:01.

Toisella osuudella Maiju Lehtonen teki oman lähes normaalisuorituksen. Matkalla oli pientä haparointia ja yksin mennessä joutui varmistella paljon. Ero kärkeen oli vaihdossa 32:39.

Lotta Kirvesmies pääsi lähtemään kolmannelle osuudelle ns. voltti- eli yhteislähdöllä, jossa lähtivät kaikki 20 min tai enemmän kärkeä perässä olleet joukkueet. Lotta juoksi osuutensa toiseksi nopeimman ajan jääden kärkinaiselle vain 5 sekuntia. Laskennallinen ero kärkeen oli vaihdossa 31:21.

Ankkuri Anna-Kaisa Anjala jaksoi hienosti varvaukseen asti vetäen välillä letkaa. Sen jälkeen iski väsymys ja sen myötä tuli pientä virhettä. Ansku tavoitti kärkijoukkueita heidän pummaillessa vielä enemmän ja eroa voittajaan jäi 21:18. Sijoitus Venloilla oli alusta loppuun asti sama, 7.