Viikkorastit 8.-14.6. Vierumäellä

Ratamestari Stefu on lunut Vierumäelle viikon 24 omatoimirastien radat. Ratojen kuvaus vapaasti suomennettuna:

Joitain uusia hakkuualueita, mutta pääosin hyväkulkuista metsää, jossa on paljon polkuja. Radoilla on joitakin reittivalintoja ja soita ylitettävänä.

Taitorata noudattaa vuoden 1984 Vierumäki-Jukolan Venlojen viestin 3-4 osuutta. Rata on piirretty uudelle kartalle. Lähtö on golfradoilta, maali urheilukentällä. Yksi rasti vuoden -84 radasta (numero 8) jätetään väliin, koska sen paikalla on nykyisin golfkenttää. Suunnistajat voivat nyt juosta Venla-radan, ja verrata tulostaan vuoden -84 tuloksiin.

Tervetuloa!

Radat:

A-rata 6,0 km 13 rastia 1:10 000 A4
B-rata 4,2 km 9 rastia 1:10 000 A4
D-rata 1,8 km 5 rastia 1:7 500 A4
Taitorata (Venlat -84 os. 3-4) 7,8 km 9 rastia, 1:10 000 A3
Lisäksi on Kaikki rastit – kartta, jolla on kaikki ratojen A-D rastipisteet.

Karttamaksu on 5€, mutta alle 20-vuotiaat, valmennusryhmiemme jäsenet, iltarastien kausikortin lunastaneet, sovitut yhteistyökumppanit sekä muut sovitut tahot suunnistavat edelleen ilmaiseksi.

HUOM! Rastilippu-palveluun on nyt lisätty uusi toiminto, jonka avulla voi heti maksun jälkeen itse ladata kartan palvelusta. Rastilipussa voi tulostaa karttansa vain kertamaksun suorittavat. Tämä tapahtuma löytyy Rastilipusta suoraan tästä linkistä.
Kausikortilla maksavat, alle 20-vuotiaat sekä muut edun saajat voivat ilmoittautua toimistoon viikkorastikarttojen postituslistalle. Seuraavan viikon kartat lähetetään aina automaattisesti listalla oleville pyytämättä. Sovitut yritykset pyytävät kartan erikseen toimistolta. Rastipisteissä on jälleen oikeat rastiliput koodeilla ja ne ovat metsässä koko viikon ma-su. Jos lippuja viedään, ilmoitattehan asiasta toimistoomme toimisto@ls37.fi tai somekanavissamme!

Toimi seuraavalla tavalla:
Rekisteröidy ja kirjaudu sisään Rastilippu-palveluun osoitteessa https://www.rastilippu.fi/, josta löydät kaikki kuntorastit. Valitse Päijäthämäläiset iltarastit. Valitse sen viikon tapahtuma, joka on kulloinkin voimassa ja ilmoittaudu. Maksa 5€:n iltarastimaksu Rastilippu-palvelun kautta tai seuramme tilille IBAN: POP-Trio FI38 5612 1120 3225 62. Käytössä myös Sporttipassi (E-passi), Easybreak ja Smartum e-maksut.
Tulosta kartta suoraan Rastilippu-palvelusta maksettuasi tai lähetä sähköposti ja ratatoiveesi osoitteeseen toimisto@ls37.fija saat paluuviestinä radan tulostettavaksi (Huom! työntekijämme on toimistolla vain ma-pe klo 9.00-14.00)
Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit noutaa kartan Tapanilan Hiihtomajalta toimistostamme arkisin klo 13.00-14.00 välillä. Huom! Tapanilan muut toiminnot ovat kiinni ja ovet lukossa, joten ilmoita hausta etukäteen.