Jake50 avasi kilpailukauden

Normaalista poiketen, kisakausi alkoi tänä vuonna noin kaksi kuukautta myöhemmin. Järjestävänä seurana oli Itä-Päijänteen Rasti ja ratamestarina ja kartantekijänä 50v synttäreitään kisan muodossa viettänyt Jake Puttonen.

LS otti päivän kisasta neljä kärkisijaa. D18-sarjassa Maiju nosti itsensä lopun kovalla vedolla ykköseksi. Juha M. dominoi H35-sarjaa. Pienenä kauneusvirheenä kuitenkin kahdella rastivälillä jäi kärkiväliaika saavuttamatta. H40-sarjassa LS:n edustaja piti johtopaikkaa koko kisan. Ari H. johti nelosratille asti ja sen jälkeen Assu hoiti homman maaliin asti. Kaksoisvoiton hoiti kotiin Arin veli Jani. Neljännen voiton vei ehkä vähemmän yllättäen Ari A. H60-sarjassa.

Muita maininnan arvoisia suorituksia oli H21-sarjan kolmikko top10:ssä. Parhaan sijan nappasi Petteri ollen kuudes. Aleksi vei tiukan sekuntitaiston edukseen ollen yhdeksäs ja Juha seurasi 3s perässä ollen kymmenes. H45- ja H50-sarjojen top3-sijat kruunasi päivän. Marko oli toinen ja Vesa kolmas.