RR- ja TR -omatoimiharjoitus Tapanilassa

Suunnistus

Upeat nuoremme Juuso Ketonen ja Eerika Riutto ovat mahdollistaneet alle 12-vuotiaille RR- ja TR -harjoituksen Tapanilaan. Juuso suunnitteli radat ja Eerika vie rastit ja siimarin. Siimari on metsässä pe 5.6. klo 12 alkaen ja harjoitus käytettävissä tiistai-iltaan 9.6. asti. Lähtö ja maali sijaitsevat perhelenkin suoralla n. 200 metriä Tapanilan hiihtomajalta. Karttoja voi tulostaa itse tai ottaa Tapanilan hiihtomajan oven vieressä olevasta laatikosta. Sinne tulostetaan n. 20 karttaa. Jos kartat ovat loppumassa postilaatikosta etenkin viikonlopun aikana, palautathan omasi sinne harjoituksen jälkeen. Itse tulostamalla varmistat siis kartan saatavuuden.

Rastireitti (RR) alle 10-vuotiaille: Valkoinen siimari kulkee koko matkan lähdöstä maaliin. Sitä pitkin voi edetä jokaiselle rastivälille. Radalla on neljä ,laminoitua Hipporastia, matkaa reitillä on n. 1km.

Tukireitti (TR) 10-12 -vuotiaille: n. 1km, sisältää neljä laminoitua Hipporastia koodeilla. Rastit sijaitsevat hieman irti siimarista.