Viikko 19 oli tapahtumia täynnä

2019 helmiina n

Viikon kisarupeama alkoi AM-keskimatkalla. Seuran jäsenet nappasi yhteensä 19 mestaruutta ja 15 muuta mitalia. Ehkä komeimpina suorituksina nähtiin D20- ja H16-sarjojen neloisvoitot.

Tulokset

Heti seuraavana päivänä oli tarjolla sprinttiviestiä Espoossa. Lotta aloitti LS:n ainoan joukkueen hyvin, mutta yhden miehen puutoksen takia joukkue ei saanut lopputulosta.

Tulokset

Lauantaina seuran väki jakautui kahteen paikkaan. Nuoriso suuntasi Hyvinkään Rastin järjestämiin nuorten EM- ja MM-näyttökilpailuihin ja vanhempi väestö Hakan keskimatkalle.

HyRan kisoissa nuorista parasta kyytiä piti Taipaleen Anniina ollen näyttökisan 11. Muissa sarjoissa paluun seuraan tehnyt Matilaisen Juha oli toinen, Luukon Jukka neljäs ja Granqvistin Aapo 16.

Tulokset

Pälkäneellä Hakan kisassa tuli kuusi sarjavoittoa ja lisäksi neljä muuta palkintopallisijaa. Ykköspallille pääsi kipuamaan Timo A., Ari A., Paavo N., Kirsi K., Maiju L. ja Helmiina N. Miesten sarjassa oli hyvä LS-osanotto ja kisa toimikin vkl:n Jukolaleirin myötä jonkinlaisena Jukola-näyttönä. Siellä parasta kyytiä piti Aki S. ollen 10. Kiriapua tarjosi vajaan minuutin jääneet Aleksi A. ja Petteri H.