Iltarastit viime vuoden Jukola-maastossa Hälvälässä 14.5.2019

suunnistajan kauppa oranssi

Maalikarttoihin olemme merkinneet meidän tiedossa olevat kohdat, mutta koneet ovat työskennelleet vielä meidän viime käynnin jälkeen. Tämä on lähinnä hyvä tiedostaa. Maastossa on myös Jukolan viestinviejien jäljiltä paljon erivahvuisia uria, joita ei ole kartassa. Rastipisteet ovat kuitenkin selkeitä ja radoilla on paljon aivan helmimaastoa tarjolla.

A-rata on 5,9 km, 9 rastia. Tarjolla syviä suppia ja korkeita harjuja. Pahimmat (ne herkullisimmat) suppamaastot jäävät pohjoispuolelle. Huuhkaja ilmeisesti asuu rastin numero 6 tienoilla. 1-2 välillä on uusi aukko ja 3-4 välillä harvennusta riippuen reitinvalinnasta. Kts. mallikartta!

B-rata on 4,4 km, 9 rastia. Tarjolla pari vaativaa rastipistettä. Huuhkajaan voi törmätä rastilla numero 4.

C-rata 3,5 km, 7 rastia. Erittäin haastavaa suunnistusta. Uusi aukko 2-3 välillä ja harvennusta 4-5 välillä. Kts. mallikartta!

D-rata 2,2 km, 6 rastia, mittakaava 1:7500. Polkuja pitkin pääsee lähelle rasteja. Alun polkuviidakko luo haastetta pysyä oikealla uralla, joten lue siis muutkin maamerkit kuin polut pysyäksesi kartalla.

Tervetuloa! Ratamestarit Tomi ja Koikka

Rasteilla mukana