Seurakirje

Joulu2018

 

PARHAAT LAHDEN SUUNNISTAJAT!

Kiitos, että olette mukana seuramme toiminnassa, sillä ilman Teitä ei olisi Meitä. Seuran uutena toiminnanjohtajana haluan edelleenkin tiivistää Me-henkeä ja toivottaa teidät jokaisen kunnosta, iästä ja saavutuksista riippumatta mukaan toimimaan seurassamme parhaaksi katsomallanne tavalla. Yhdessä olemme suurempia ja kauniimpia.

Vuosi on kääntymässä loppusuoralle ja Jukolan yhteinen ponnistus on tehnyt seurastamme yhä voimakkaamman. Kiitos kaikille talkoolaisille vielä kerran! Ennen vuoden 2018 viimeisiä metrejä haluan tiedottaa ja muistuttaa seuramme uusista ja jatkuvista toiminnoista.

LASTEN, NUORTEN ja HUIPPUJEN toiminta on erittäin mallikasta ja se tulee jatkumaan yhä tiiviimpänä. Nyt voin jo paljastaa, että joukossamme nähdään ensi kaudella myös uusia kasvoja kiitämässä etujoukoissa. Nuorisovalmentaja Aleksi Anttolainen vetää nuorten treenejä monta kertaa viikossa ja aikuisten huipputreenit kulkevat käsi kädessä näiden harjoitusten kanssa. Lasten saliharkat pyörivät talven ajan maanantaisin Kärpäsen koululla ja suunnistuskoulut alkavat jälleen kevään kynnyksellä. Lisätietoja löydät kotisivuiltamme ja somekanavistamme.

KUNTOSUUNNISTUSpuolella iltarastit ovat kasvattaneet yhä suosiota ja pyrimme kehittämään niitäkin edelleen. Tämän lisäksi seuran jäsenet voivat käydä mm. perjantaisin Jalkarannassa jumppaamassa ja pelaamassa sählyä. Aikataulut löytyvät kalenteristamme (kotisivun vasen valikko).

Lisäksi toimintaa ja seuraa löytyy esimerkiksi SENIORIJAOSTOSTA lenkkisaunan merkeissä. Ota yhteyttä jaostoon ja lähde rohkeasti löylyihin!

UUTTA JA IHMEELLISTÄ 2019

Seuramme uuden strategian mukaisesti haluamme olla seuraavina vuosina yhä näkyvämpi, kiinnostavampi, yhteisöllisempi ja osallistavampi. Siksi kehitämme lisää erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja toimintamahdollisuuksia kaiken ikäisille.

Lauantaina 26.1 järjestämme SEURAPÄIVÄN Tapanilan hiihtomajalla (alustava varaus). Seurapäivässä koko seuran väki pääsee suunnistustreenin ja keittolounaan lisäksi keskustelemaan toiveista ja ajatuksista seuran kehittämiseksi. Samalla puramme hiukan seurakyselyn tuloksia. Toivottavasti saamme paikalle myös uusia seuralaisia, jotta voimme tutustua toisiimme yhä paremmin! Ovet ovat siis avoinna kaikille seuramme jäsenille ja tapahtumasta löytyy lisätietoa seuran kotisivuilla ja some-kanavissa. Ilmoittautuminen ja tapahtuman tarkat tiedot julkaistaan tammikuun alussa.

Vanhojen, hyvien toimintojen lisäksi seuramme tulee järjestämään uutta pöhinää kaupunkiin isolla kädellä. Tulemme aloittamaan erilliset SPRINTTIRASTIT, joita järjestetään 10-15 kertaa vuoden aikana. Lisätietoa tapahtumista tulee ensi vuoden puolella.

Lisäksi seuramme järjestää ensimmäistä kertaa LAHTI CITY-O:N 24.3.2019. Tapahtuma seuraa Helsinki City-O:n jalanjälkiä ja se suunnistetaan lähes koko kaupungin alueella rogaining-sprinttisuunnistuksena. Lahti city-O:lle tullaan avaamaan omat tapahtumasivut mahdollisimman pian seuramme kotisivujen alle.

Heinäkuussa puolestaan juostaan perinteiset, tänä vuonna kolmipäiväiset LAHTI SUUNNISTUKSET Pajulahden Urheiluopistolla. Kilpailuissa kaivataan aina apukäsiä ja hyvää talkoohenkeä aina kahvinkeittäjästä rastipukkien tekijään.

Ensi vuonna tulemme järjestämään myös 2-3 erillistä ja ILMAISTA PERHETAPAHTUMAA eri puolilla kaupunkia. Näistäkin tapahtumista lisätietoa myöhemmin.

Virallisena tiedotuskanavana toimii edelleen kotisivumme: www.ls37.fi, mutta kannattaa seurata myös some-kanaviamme (facebook, twitter ja instagram). Seuralle ja iltarasteille löytyy omat fb-sivut ja naisille ja miehille on myös omat suljetut ryhmät, joihin voit liittyä. Lisäksi yhtenä viestintäkanavana toimii Whatsapp-ryhmä, johon seuramme tiedotusjaoston puheenjohtaja Kimmo Hirvonen voi liittää sinut. Yhteystiedot ja lisätiedot Whatsapp ryhmästä löydät täältä.

Tästä vuodesta kiittäen ja kohti ensi vuotta kiitäen,
Minna Kauppi
Toiminnanjohtajatonttu