Seuralle perustettu WhatsApp-ryhmä

Ryhmän tarkoituksena on ensisijaisesti tiedottaa mm. treeneistä & tapahtumista. Ainakin alkuun koitetaan myös. että sen kautta voi ilmoittautua treenin vetäjälle. Jos koetaan, että viestejä tulee liikaa, niin karsitaan käyttöä kokeilujakson jälkeen. Toisaalta WhatsAppissä pystyy ryhmäkohtaisesti laittamaan mm. vaikkapa tämän kyseisen ryhmän ns. “hiljaiseksi ryhmäksi”. Tällöin puhelin ei piippaa jokaisen viestin kohdalla, mutta näyttää silti uudet viestit kun avaat puhelimen lukitusnäytön.

Ryhmässä ei siis tule lähettää “Hyvää joulua LS:n jäsenille!”-tyyppisiä viestejä, vaan “A: Keskimatkan-treeni huomenna Tuohijärvellä klo 18:00, B: mukana, C: meiltä tulee kaksi”.

Ryhmässä voi myös ilmoittaa vaikkapa seurateltan paikka jos vaikeasti löydettävissä tai jos isoihin kisoihin mentäessä paha ruuhka tai muuta vastaavaa.

Näin alkuun ryhmään tullaan lisäämään henkilöitä, halusivat tai eivät. Lisäyksiä aletaan tekemään huomenna (to 23.6.). Ryhmästä pystyy eroamaan oma-alotteisesti varsin helposti yhtä nappia painamalla. Ainakin näin alkuun Administrattoreina toimii Kimmo ja Aleksi. Heidän kauttaan pystyy myös liittymään ryhmään jos automaattista lisäystä ei lähipäivinä ole tapahtunut. Pistä whatsapp-viesti jommallekummalle, nykäise hihasta tai lähetä spostilla puhelinnumerosi: kimmoh ät hotmail com.

Jos ryhmän sääntöjä ei noudateta, voidaan ryhmästä pistää jäähylle tai jopa pysyvästi pihalle.