Infoa lasten suunnistuskoululaisille

 

Ilmoittautuminen Lahti-Suunnistukseen Irman kautta:
<https://irma.suunnistusliitto.fi/irma/public/competition/view?id=23337&pageuuid=b7c94dcf-8097-48bb-b8c8-11addda14d66>
Jos tämä puoli ei ole vielä hallinnassa, voitte laittaa tiedot (nimi ja syntymävuosi) myös Pasille ja Heikille (kankaanpaa.koti@gmail.com, voima.heikki@luukku.com), me hoidamme ne toimiston kanssa Irmaan.

SAATTAJASARJALAISTEN EI tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan kartan saa hakea infosta kilpailupaikalla (seuran jäsenet ilmaiseksi) ja jos et omista EMIT’ä, senkin saa infosta.

Vaikka kilpailu on 2-päiväinen, voit halutessasi ilmoittautua/osallistua vain toiseen päivään. Tarkempaa infoa kilpailusta (päivittyvät vielä linkkien osalta ajallaan):

https://www.ls37.fi/index.php/kilpailut/lahti-suunnistus-2017

Myös aluemestaruuskisat (lauantaina AM-pitkä, sunnuntaina AM-viestit)
ovat ennen suunnistuskoulun alkua. Henkilökohtainen kilpailu on la 12.8. Kärkölässä ja viestit 13.8. Hämeenlinnassa.

Lauantaina henkilökohtaisia sarjoja on H/D  8RR, 10RR, 12TR, 12 (suora suunnistus), 14, 16 jne.

H=herrat eli pojat, miehet

D=daamit eli tytöt, naiset

Kilpailukutsu löytyy täältä, jonne myös päivittyvät tiedot kisan lähestyessä:

http://kisaveikot.fi/index.php?p=6&p2=183

Sunnuntain viestissä löytyy pojille ja tytöille omat sarjat H/D10RR, H/D12TR ja H/D14- vuotiaiden luokissa (kaikkien ed. mainittujen sarjojen poikajoukkueissa voi olla myös 1-2 tyttöä).

Kisasivut, vasemmasta reunasta linkin takaa löydät mm. kilpailukutsun (koskee meitä siis viestin osalta):

http://www.hameenlinnansuunnistajat.fi/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=131&Itemid=593

Olisi mahtavaa, jos saisimme mahdollisimman monta suunnistajanalkua lauantaille ja erityisen monta viestijoukkuetta sunnuntaille, joten käykääpä Irmassa ilmoittautumassa ja/tai laittamassa lastenne viestihalukkuus.
Ilmoittautumisajat päättyvät AM-kisojen osalta 7.8. Vaihtoehtoisesti, viestihalukkuuden voi myös laittaa Aleksille (nuorisoryhmäläiset, aleksi.anttolainen(at)live.fi), Krisselle (12 TR, kristian.leppanen(at)phnet.fi) tai Pasille (RR sarjalaiset, kankaanpaa.koti(at)gmail.com).

Suunnistuskoulu jatkuu taasen 14.8. tuttuun kellonaikaan 18:00 Hollolan Hirvikalliolla (Salpakankaan koulun eteläpuolella). Päivittäkään kalentereihinne muistutukset taas näiden osalta. Seuran sivuilta kohdasta *”Nuoret/Lasten Hippo” *-suunnistuskoulu löytyy tapahtumakalenteri, jossa kunkin harjoituksen kohdalla on myös karttalinkki. Toinen vaihtoehtoinen tapa löytää tapahtumat ja näiden sijainnit on navigointi “*Kalenteri*” välilehdelle, ja avaamalla sieltä kulloinenkin tapahtuma linkkeineen.

Kohti oikeita suuntia,

Pasi ja Heikki, jotka mielellään vastaavat, jos teille heräsi kysymyksiä