Kainuun rastiviikko käynnissä

Tänä vuonna Kuhmon Peurojen järjestämän KRV:n 50-vuotis juhlakilpailusta on nyt kisattu kaksi ensimmäistä kilpailupäivää tiistaina ja torstaina. Rastiviikko alkoi poikkeuksellisen kylmällä sadesäällä, josta osa suunnistajista piti ja osa ei. Toinen kilpailupäivä olikin jo aurinkoisempi. Kuten aina, KRV:n radat ovat olleet fyysisesti raskaat ja suunnistuksellisesti vaativat. Ainakin ensimmäisinä kisapäivinä soita on löytynyt riittävästi.

Kahden ensimmäisen päivän aikana kolmen parhaan joukkoon ovat suunnistaneet Ari Anjala (molempien päivien 1.), Heikki Jokinen (ti 1. ja to 2.), Petri Kiiskinen (ti 2. ja to 1.), Virpi Remahl (ti 1.), Jouni Karetjoki (molempien päivien 2.), Kirsi Kiiskinen (ti 2. ja to 3.), Henri Arvela (ti 2.), Aapo Granqvist (molempien päivien 3.), Jukka Luukko (ti 3.) ja Esko Ranta (ti 3.).