Vierumäki-Sprint 2016

Sprinttisuunnistusnautintoa tarjoillaan Vierumäki-Sprint kilpailun muodossa perjantaina 22.7.2016 Vierumäen Urheiluopistolla. Nuorempien ja vanhempien radat kulkevat pelkästään Opiston tasaisella hyväkulkuisella alueella nurmi-/puistoalueiden, sekä alueella olevien rakennusten rytmittäessä matkantekoa.

Pidemmät radat sisältävät lyhyen metsäsprinttiosuuden jyrkkäpiirteisessä polkuriikkaassa maastossa. Oikeanlaista rytmitystä ja reitinvalintaa kilpailijoilta vaaditaan fyysisen kuorman kasvaessa. Nuorimmilla sarjoilla H/D10-12 on tässä kilpailussa vain suora suunnistus. Opiston alue tarjoaa turvallisen ja selkeän ympäristön lajin harrastamiseen. Pääsarjojen voittajat H/D21A pokkaavat itselleen 200 euron lahjakortin Vierumäelle. Tarjolla myös kuntosuunnistus. Tervetuloa!

Kilpailukutsu

Ratamestarin lausunto ja valvojan lausunto

Kilpailukeskuskartta

Kilpailuohjeet (päivitetty 21.7)

Lähtöajat seuroittain

Lähtöajat sarjoittain

Lähtöajat lähtöjärjestyksessä

Tulokset

Väliajat