Iltarastit Santaveräjällä 29.7.

Tiistain iltarastit pidetään Santaveräjän hyväkulkuisissa suunnistusmaastoissa. Ratoja on neljä, joista kolmella pisimmällä on juomarasti.

A-rata  6,1 km  14 rastia
B-rata  4,5 km  9 rastia
C-rata  3,7 km  9 rastia
D-rata  2,1 km  6 rastia

A-rata on kaksijakoinen. Alussa ja lopussa saa luukuttaa hyväkulkuista kangasmetsää. Keskellä rataa nautiskellaan kartan länsiosan komeista supikoista. B, C ja D-radat kulkevat pääosin hyväkulkuisessa kangasmetsässä. Korkeuseroa on vähäisesti. B-radalla useilla rastiväleillä pystyy tukeutumaan selkeästi luettaviin kohteisiin ja tarvittaessa voi käyttää polkukiertoja. C-radalla rastipisteet ovat hieman haastavampia. D-radalla voi tukeutua polkuihin ja metsäautotiehen.

Kiireettömämmät menijät voivat varata mukaan sienikorin, toki karttamuoviinkin mahtuu kanttarelli-iltapalan ainekset. Ratamestarin karttamuovi täyttyi ääriä myöten A-radan rasteja viedessä kierroksen puoleen väliin mennessä.

Paikalla on myös tyttöjen pienimuotoinen kahvio, josta voi ostaa kahvia, mehua ja leivonnaisia.   Tervetuloa!