Helteinen Lahti-Suunnistus 2014 kilpailtu

Kiitokset kaikille mukana olleille kilpailijoille, huoltojoukoille ja tietenkin kaikille alueen maanomistajille.

Myös kaikki mukana olleet toimitsijat ansaitsevat oman kiitoksensa. Aurinkoinen hellesää helli tänä vuonna kaikkia mukana olleita.

Kaikki toimitsijat ovat tervetulleita päättäjäisiin torstaina 31.7. Rautakankareen majalle (Rautakankareenkatu 33, Lahti). Paikalle on mahdollista tulla klo 17 eteenpäin. Kahvit tarjolla ja saunat lämpimänä klo 18 ->.

Tervetuloa mukaan Lahti-Suunnistukseen toki myös ensi vuonna.
Kilpailumaasto on jatkoa tämänvuotiselle kartalle. Tarjolla on nopeaa avokalliota ja hitaampia mutta vaihtelevia rinteitä. Avokalliomäkiä parhaasta päästä. Kallio on kelvannut jopa ammattimaiseen myllynkivien valmistamiseen 1700-luvulta 1900-luvulle saakka. Mäkien välistä löytyy vaihtelevasti kuivaa maata, suota tai soistuvaa. Mehukas alue ratamestarille; kierto vai suoraan, pientä ja näppärää, isoja muotoja. Tervetuloa mukaan kauempaakin!

Löytötavaroita voi kysellä Anniina Niiraselta anniina.niiranen(at)gmail.com / 044-286 5745