Finnspringistä menestystä

Viikonlopun parhaasta suorituksesta vastasi Hämäläisen Jani. Omien sanojensa mukaan uransa parhaalla suunnistuksella irtosi H35A-sarjan tolppapaikka. Eroa kakkoseen kertyi 2:41. Muita kymppisakkiin sijoittautuneita oli H75-sarjan Esa Klinga (9.) ja H20A-sarjan Joni Solonen (3.).

H21A2-sarjassa jaettiin viimeisiä paikkoja 10mila-viestiin ja näistä valinnoista kuultaneen lähiaikoina. Jo toista viikonloppua peräkkäin, Seppo esitteli kovinta kevätkuntoa valitsijoille.

Viestissä katkesi LS:läisittäin yksi pitkä putki. Nimittäin Aleksi sitoi Halikon jälkeen ensimmäistä kertaa kengätnauhat teipin kera. Tarkoittaen, että kisakausi avattiin. Allun twitteriä lainatakseni, kyseessä oli tupla-avaus, sillä kyseessä oli myös ensimmäinen osuus.

Ja ihan hyvinhän se tuntui alkaneen. Vajaat kolme minuuttia takkiin kaverille, joka on nähty tulevan myös ensimmäisenä Jukolan avauksesta. Ja nyt ei puhuta nykykuntoisesta Japesta. Joukkueen loput jäsenet, kaksi junnua ja yksi pappa, selviytyi maaliin varsin mainiosti ja loppusijoitus oli 21. Yhtä monta minuuttia kärkeen. Kakkosjoukkue nappasi sijan 45.