Iltarastit Tapanilassa, osa2

Ensi tiistaina heti Pääsiäisen jälkeen suunnistetaan siis jälleen Tapanilan jo vähälumisessa maastossa. Tällä kertaa luvassa polkupainotteisempia reittejä. Kytkekää siis päälle nopeat aivo- ja lihassolut, jotta nappulakengät kääntyvät sujuvasti aina oikeassa risteyksessä. Vaikeammilta radoilta löytyy oikomahdollisuuksia sisältävää ristirataa, helpommilta puolestaan tuttua ja turvallista polkusuunnistusta. Ratavaihtoehtoja on yhteensä neljä kappaletta.

Jalkarannantiellä kulkevat autot ovat tällä kertaa rauhoitettuja, joten sinne ei pidä suunnistusvarusteissa mennä. Jalkarannantie (autotie) on siis KIELLETTY käyttää reitinvalintana! Vieressä osin kulkeva kävelytie on sallittu. Erään rastipisteen kohdalle (kartassa laavuna) voi jäädä muistelemaan vanhoja hyviä aikoja omantunnon mukaan, ja jatkaa matkaa kunnes leima löytyy emitistä ja syke on tasaantunut tarpeeksi. Risut ja ruusut näistä iltarasteista ottaa vastaan allekirjoittanut ratamestari.

Kunhan tulevan tiistain koitoksesta on selvitty, on aika katsoa kohti tulevaa, eli sitä seuraavan tiistain iltarasteja. Ne järjestetään Urheilukeskuksen maastoissa. Rastipisteet arpoo silloin Kauko Turunen. Mutta vielä kerran, tervetuloa mukaan ensi tiistaina 26.pv! Mehtäänhän pääsee siinä klo 17 ja 19 välisenä aikana.