Lasten HIPPO-omatoimikisasarja

nuoriso hippo wLS-37 järjestää lapsille kevään 2020 aikana omatoimikisasarjan, joka sisältää 2 x omatoimijuoksukisan kotiympäristössä, 2 x omatoimimaastojuoksukisan Tapanilassa ja 1 x suunnistuskisan Santaveräjällä.

Sarjat:

Sarja Syntymävuosi Matka
H/D8 2012- 1km
H/D10 2010-2011 1km
H/D12 2008-2009 2km
H/D14 2006-2007 2km
H/D14+ -2005 3km

Ohjelma:

Suoritusajankohta Kilpailumuoto Paikka Tulokset
20.-26.4. Omatoimijuoksukisa Kotiympäristö Tulokset (pdf)
4.-10.5. Omatoimimaastojuoksukisa Tapanila Tulokset (pdf)
18.-24.5. Omatoimijuoksukisa Kotiympäristö Tulokset (pdf)
1.-7.6. Omatoimimaastojuoksukisa Tapanila Tulokset (pdf)
15.6. Hippo-suunnistuskisa Santaveräjä Tulokset (pdf)

Ohjeet:

Omatoimijuoksukisa kotiympäristössä:
Suunnittele sarjaasi vastaava matka etukäteen asuinympäristöösi esim. Google Mapsillä. Osallistuaksesi tarvitset (gps-)kellon (tai puhelimen, jossa esim. Sport Tracker) ja valokuvan. Ylimääräistä aikaa/matkaa ei vähennetä tuloksesta, joten sen verran viitseliäisyyttä osallistuminen vaatii, että juoksija tarkkailee milloin haluttu matka täyttyy kellossa ja pysäyttää kellon silloin. Juoksukisoissa omaa aikaa voi yrittää parantaa maksimissaan kolme kertaa.

Omatoimimaastojuoksukisa Tapanila vko 19 ja vko 23:
Käy juoksemassa ennakkoon ilmoitettu sarjaasi vastaava reitti Tapanilassa. Lähtö ja maali sijaitsevat Tapanilan hiihtomajan edessä, kiertosuunta on kohti pohjoista. Reitti on 1 km, se on merkitty nauhoin ja pienin opastein. Jos matkasi on 2 km, juokset 2 kierrosta, jos 3 km, juokset 3 kierrosta. Reitti lähtee Tapanilan kisakolmosta, kääntyy nousun jälkeen vasemmalle pikkupolulle, sitten perhelenkkiä pätkä ja oikaisu kohti hiihtomajaa. Reitti kuvassa. Tuloste reitistä ja ohjeesta on myös Tapanilassa ilmoitustaululla. Muuten ohjeet samat kuin omatoimijuoksukisassa. Kuva reitistä (pdf).

Hippo-suunnistuskisa Santaveräjä 15.6.:
Suunnistuskisa Santaveräjässä maanantaina 15.6. klo 17-19.30. Ilmoittautuminen ja lähtöajan valitseminen ennakkoon su 14.6. mennessä. Ilmoittautumislomakkeen, ohjeet ja opastusvideot löytyvät tapahtumasivuilta.

Tulokset:
Juoksukisoissa omaa aikaa voi yrittää parantaa maksimissaan kolme kertaa kisan suoristusajankohdan aikana. Voit lisätä ajan/(-t) Excel-tiedostoon. Huomioi, että jokainen ikäluokan sarja on omalla välilehdellä. Kuvan juostusta reitistä/kellon ajasta voi lisätä vieressä olevaan sarakkeeseen (lisää kuva – kuva solussa). Sarake muuttuu harmaaksi, kun ko. kisan suoritusaika on umpeutunut. Tämän jälkeen lisättyjä aikoja ei huomioida lopullisissa tuloksissa. Jos tiedoston tai tuloksen lisäämisen kanssa on ongelmia, voi tarvittavat tiedot lähettää myös osoitteeseen kirsi.kiiskinen(at)gmail.com.

Palkinnot:

Kaikki lapset vähintään kahteen kilpailuun (miel. toinen suunnistuskisa) palkitaan syksyllä LS-37:n lasten Hippo-suunnistuskoulussa.

Kaikki vähintään kahteen viidestä osakilpailusta osallistuneet TULOKSET (pdf). Palkinnot jaetaan LS-37 Hippo-suunnistuskoulun avauksessa maanantaina 10.8. klo 18 Salpausselän koululla. Huom; jos huomaat virheitä tuloksissa, ota yhteys kirsi.kiiskinen(at)gmail.com.

Osallistumismaksu:

Kisasarja on lapsille ilmainen. Halutessasi voit tukea Lahden Suunnistajia tässä poikkeustilanteessa koululais- ja Hippo-rastien sekä omatoimikisasarjan järjestämisistä 20€ maksulla seuran tilille FI3856121120322562 (viestiksi Hippo- ja koululaisrastit).