Viikkoiltarastit Pajulahdessa 20.4.-26.4

Pajulahden hienot maastot kutsuvat ensi viikolla! Lehtosen Maiju, Kaapo ja Timo ovat loihtineet tällä kertaa eri pituista rataa itsenäiseen suunnistukseen. Pitkä A-rata on vaativa ja mitaltaan 6,8 km, mutta sitä pystyy halutessaan lyhentämään reilulla kilometrillä.  B-rata on keskivaikea ja 4,6 km pitkä. Kahdelle pisimmälle radalle on tehty myös sopiva verryttely, sillä matkaa lähtöpaikalle Pajulahtihallin parkkipaikalta on noin kilometri. 2,2 km mittainen D-rata on helppo ja sopii siten vähemmän suunnistaneille. Tämän radan lähtö ja maali sijaitsee parkkipaikan vieressä olevan urheilukentän reunalla. Kaikki rastit -kartalle voi jälleen suunnitella itselleen sopivan radan. Pajulahden suunnistusradat on pyritty viemään maaston helppokulkuisempiin osiin ja paikoin liikutaankin upeilla kallioisilla kankailla ja välillä suuren kuusikon pehmeällä sammalalustalla.

Karttamaksu on 5€, mutta alle 20-vuotiaat, valmennusryhmiemme jäsenet, iltarastien kausikortin lunastaneet, sovitut yhteistyökumppanit sekä muut sovitut tahot suunnistavat edelleen ilmaiseksi.

HUOM! Rastilippu-palveluun on nyt lisätty uusi toiminto, jonka avulla voi heti maksun jälkeen itse ladata kartan palvelusta. Rastilipussa voi tulostaa karttansa vain kertamaksun suorittavat. Kausikortilla maksavat, alle 20-vuotiaat sekä muut edun saajat voivat ilmoittautua toimistoon viikkorastikarttojen postituslistalle. Seuraavan viikon kartat lähetetään aina automaattisesti listalla oleville pyytämättä. Sovitut yritykset pyytävät kartan erikseen toimistolta.

Rastipisteissä on tällä kertaa A4-kokoa olevat laminoidut paperiliput ja ne ovat metsässä koko viikon 20.4-26.4. Jos lippuja viedään, ilmoitattehan asiasta toimistoomme toimisto@ls37.fi tai somekanavissamme!

Toimi seuraavalla tavalla:

  1. Rekisteröidy ja kirjaudu sisään Rastilippu-palveluun, josta löydät kaikki kuntorastit rastilippu.fi
  2. Valitse Päijäthämäläiset iltarastit
  3. Valitse sen viikon tapahtuma, joka on kulloinkin voimassa ja ilmoittaudu. Ratavaihtoehtoja on tällä kertaa 3 kpl A 6,8km, B4,6km ja D 2,2km. Lisäksi voi tilata ns. Kaikki rastit -kartan ja suunnitella itselleen sopivan radan.
  4. Maksa 5€:n iltarastimaksu Rastilippu-palvelun kautta tai seuramme tilille IBAN: POP-Trio FI38 5612 1120 3225 62. Käytössä myös Sporttipassi (E-passi), Easybreak ja Smartum e-maksut.
  5. Tulosta kartta suoraan Rastilippu-palvelusta maksettuasi tai lähetä sähköposti ja ratatoiveesi osoitteeseen toimisto@ls37.fi ja saat paluuviestinä radan tulostettavaksi (Huom! työntekijämme on toimistolla vain ma-pe klo 9.00-14.00)

Tulosta kartta ensisijaisesti kotona, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, voit noutaa kartan Tapanilan Hiihtomajalta toimistostamme arkisin klo 13.00-14.00 välillä. Huom! Tapanilan muut toiminnot ovat kiinni ja ovet lukossa, joten ilmoita hausta etukäteen.