Tomi Nykäselle 2 SM-hopeaa!

Leimausponnistuksen jälkeen virtaa on jäänyt seuran väeltä myös kisoihin.
🚴‍♂️SM-pyöräsuunnistuksista Tomi Nykänen (kuvassa) urakoi mitaleita ollen tiukoissa väännöissä Raikkaan Samuel Pökälän jälkeen sekä sprintin että pitkän matkan SM-hopealla. Muita menestyjiä pyöräsuunnistuksissa olivat Vesa Forsblom, H50 pitkä 1., sprintti 5. Kirsi Arvela oli molemmilla matkoilla D50-sarjassa hopealla. Heikki Jokinen oli H55 pitkällä 2. ja sprintissä 4.
Kansallisissa kisoissa etsittiin jälleen rasteja ympäri Suomen. Brahen keskarilla Karoliina Ukskoski viimeisteli Venlakuntoaan ja suunnisti pääsarjan toiseksi. Uudenmaan rastipäivillä Arttu Juutia oli lauantaina H13-sarjan 3. Sunnuntaina Marko Väisänen oli H50-sarjan 2.
Ice Power -rastien parhaista tuloksista vastasivat kokeneemmat kettumme. Ari Anjala voitti molempina päivinä H65-sarjan. Pia Molnar oli D50-sarjassa 3. ja 2. Ja Risto Anjala H80-sarjan 2. lauantain kisassa.
Kuva: Tuomas Väinä