Menestystä viikonlopun kansallisista

Viikonloppuna kilpailtiin kaksipäiväisissä kisoissa Kisakallio-rasteilla Lohjan Pusulan maastoissa. Lauantaina keskimatkan kilpailuissa oman jännityksensä kilpailuun toi ukkoskuuro, jonka johdosta ainakin Facebookin Suunnistus-ryhmässä virisi aktiivista keskustelua turvallisuudesta, tasapuolisuudesta ja kilpailun keskeyttämisestä. Tulokset kuitenkin saatiin ja sunnuntaina kilpailut jatkuivat pitkän matkan kilpailulla. Parhaista sinipunavalkoisista yhteistuloksista vastasi sarjavoittaja Ari Anjala (H65), toiseksi sijoittunut Hennariikka Lonka (D65) ja kolmannen sijan saavuttanut Aaro Yrjölä (H14).

Hennariikka Lonka, kuva Anu Uhotoinen, @uhotoinen

Aaro Yrjölä

Nuorten MM- ja EM-näyttökisasarjan yhteistuloksissa Helmiina Nurmela oli hienosti 11. (D18E) ja Siiri Honkanen 14. (D16E). Muita mainittavia tuloksia olivat Hermanni Latonummen (H14) ja Virpi Remahlin (D55) 5:nnet sijat sekä Anu Nurmelan (D50) 6. sija. Myös muita hyviä sijoja sekä päivätuloksia mahtui Lohjan kisaviikonloppuun.

57. Sisä-Suomen Rastipäivät kisattiin Saarijärven kivikoisessa Julmatlammitin maastossa, jossa yhteistuloksissa voittoisasti sinipunavalkoisia kuljetti Ari Hämäläinen (H45). Anna Mashina (D45) oli puolestaan toinen.

Lauantaina Ruokolahdella Eukkorasteilla SM-pitkien esikisassa naisten pääsarjan ylivoimaiseen voittoon suunnisti Elisa Mattila. Seuran naisten menestystä täydensi Pia Molnarin D55-sarjan toinen sija.

Sunnuntaina Ateno-keskimatkalla Kauhavan Kortesjärvellä Karoliina Ukskoski ja Anna Närhi kävivät pokkaamassa naisten pääsarjassa upean kaksoisvoiton :).

Annalla ja Karolla spekulaatiot käynnissä kisan jälkeen.