Suunnistushauskaa Orimattilassa

Päijät-Hämeen Kompassi-tapahtumat jatkui keskiviikkoiltana Orimattilassa, kun Rastivarsat isännöi kevään toista tapahtumaa. Sää suosi jälleen ja aurinko porotti jopa liiaksikin, mutta se ei lasten menoa näytännyt haittaavan. ☀️

💙❤️🤍 värejä oli taas hienosti mukana niin avoimissa harrastesarjoissa kuin kisasarjoissa. Nuorimmat menijät taisi olla vasta 3-vuotiaita. Siitä se suunnistusura alkaa! 👍

Kisasarjoissa saatiin LS-37 tiimiin jälleen menestystä. Kolmoisvoittoon ylsivät RR-sarjoissa tytöt Stella, Mikaela, Siiri (10v) ja Pihla, Pipsa ja Hilma (8v) sekä 10-pojat Iisakki, Veikka ja Tuure. Myös vanhimmat pojat (H14) Hermanni, Aaro ja Elmo ottivat kolmoisvoiton. Lisäksi sarjavoittoon ylsivät Jooa (H8RR), Aaretti (H12TR), Daniela (D12) ja Uma (D14).

Tulokset

Kompassi-tapahtumat jatkuu keskiviikkona 12.6 viestillä (RR, TR, 14) Anjalassa yhdessä Kaakon suunnistusalueen kanssa. Tapahtuman järjestelyistä vastaa Kouvolan Suunnistajat.