Viikko 20 tarjosi SM-mitaleja ja plaketteja ja Latonummien dominointia Särkänniemessä

Arvojärjestyksen mukaisesti aloitetaan SM-uutisilla. Viikonvaihteessa käytiin sprinttiviestin (tai parisprinttiviestin) SM-kisat ja ratkottiin myös ampumasuunnistuksen sprintti- ja normaalimatkojen Suomen parhaat.

Kooveen järjestämissä sprinttiviesteissä parhaasta tuloksesta vastasi pääsarjan Aleksi Anttolainen ja Karoliina Ukskoski. 2+2 osuuksisessa viestissä joukkueen sija keikkui kokoajan kympin molemmin puolin, mutta lopulta Karo puristi ankkurina sijan plaketinarvoiseen sijaan 9. Kisoista olisi ollut tuomisina myös toinen mitali 60-sarjassa, mutta koko sarja päätettiin hylätä ratahämminkien johdosta.

Tulokset

Vaajakosken Terän järjestämissä AS SM-kisoissa MariTuokko kävi pokkaamassa kaksi mitalia. Sprintistä tuli hopeaa ja normaalimatkalta pronssia.

Sprintti
Normaalimatka

Hermanni (vas.), Elmo ja Iisakki esittelevät saamiaan Näsinneula-pokaalejaan aito Näsinneula taustalla.

Kooveella riitti viikonloppuna tekemistä kun edeltävänä päivänä järjestettiin jo järjestyksessään 25. Särkänniemisprintti. Matkassa oli yhteensä 34 sinipunavalkoista suunnistajaa kotiintuomisina tukku hyviä suorituksia. Mm. ykköspalkintoja tuli kaksi ja molemmat päätyivät samalle Latonummien takanreunukselle (toim. huom. toimituksella ei ole tietoa omistavatko Latonummet takkaa), kun Hermanni (H14) ja Iisakki (H9RR) voittivat omat sarjansa. Elmo (H13) kapusi toiseksi korkeimmalle palkintopallille saaden myös himoitun Näsinneula-pokaalin kotiin viemiseksi. Lisäksi top6 sijoja tuli vielä näiden lisäksi viisi ja saattajasarjoissa nähtiin useita LS-37 lapsia mukana. Loppupäivä hurviteltiinkin elämyspuiston laitteissa nauttien kesäisen lämpimästä säästä.

Tulokset

Siilin Rasti pisti Särkänniemieä tuplasti paremmaksi ja järjesti 50v tupla-keskarin. Mukana oli muutama LS:n jäsen ja parhaasta menosta vastasi Elisa Mattila ollen D21-sarjan yhteistulosten paras.

Tulokset

Sinipunavalkoisia nähtiin vkl myös kaksipyöräisten päällä Virtain tuplas-sa. Heikki Jokinen voitti H55-sarjan ja Tomi Nykänen oli H21-sarjan nel-jäs.