LS-37 Route choise game mestaruuskisat

Routechoise game mestaruuskisat toteutetaan Route Choice Game pelin toimesta. Mestaruuskisat toteutetaan 15kpl osakilpailun toimesta. Osakilpailut tulevat julki aina kerran viikossa 15 viikon ajan SM-sprinttiin asti. Route choise game on peli jossa valitset reitinvalinnan vasemman (left) ja oikea (right) vaihtoehtojen välillä. Pisteitä saa mahdollisimman nopeasta sekä luonnollisesti lyhyemmästä valinnasta. Jokaisessa pelissä on 20 väliä.

 1. Kirjaudu route choise gameen. Route Choice Game
 2. Valitse Game – Competitions – Play competition with code
 3. Syötä kisan koodi ja paina play
  1. Kisa 1. koodi: CLV4R9
  2. Kisa 2. koodi: QTV7JE
  3. Kisa 3. koodi: NLVAP5
  4. Kisa 4. koodi: ETVAVU
  5. Kisa 5. koodi: BLVE5L
  6. Kisa 6. koodi: RLVRNL
  7. Kisa 7. koodi: ITVRUE
  8. Kisa 8. koodi: A5VS57
  9. Kisa 9. koodi: 1DVSC0
  10. Kisa 10. koodi: OLVSIP
  11. Kisa 11. koodi: FTVSPI
  12. Kisa 12. koodi: 75VT0B
  13. Kisa 13. koodi:
  14. Kisa 14. koodi:
  15. Kisa 15. koodi:

Mestaruuskisassa jokaisesta osakilpailusta 10 parasta saa pisteitä (1.= 10pistettä, 2.= 9 pistettä,…. 10. = 1 pistettä). Kolme eniten pisteitä kerännyttä palkitaan maineella ja kunnialla sekä mahdollisesti myös jotenkin makeasti 😉

 

Hyppää mukaan haastamaan seurakaveria ja kehittämään omaa reitinvalinta hahmotuskykyä!

 

Lisäinfoa Route choise games:sta.

Route Choice Game is the game where you can learn to find shortest route choices in sprint orienteering.

In the game player sees a leg which has two route choice options: left and right. Player must choose the shorter one. Player’s goal is to minimise route choice mistakes and time used to make route choice.

The game has limited amount of different route choice leg models, but in each model sizes of elements and locations of controls are varying within defined limits. With this logic billions of different route choice legs can be created by single route choice leg model. In each model both route choices are approximately just as often shorter.

The game is above all competition against yourself. Player’s goal is to be able to improve success rate of route choices and reduce time used to make route choices. The stats of the game will show successful player is. Player can also compere own results to other players.

When player has a lot of games, the game is able to calculate biases of route choice selections.

You can make route choice by clicking buttons on the screen, or left or right side of the map or using keyboard 1 (left) / 3 (right). New leg can be loaded by clicking the map, “Play again” button or “R” from the keyboard.

Before starting you can train playing the game with test course. Games in the test course won’t affect to statistics.