Iltarastikausi alkaa Sprintti-iltarasteilla 2.4.2024

Kauden ensimmäiset iltarastit käydään Asemantaustassa Lahden Keilahallilla osoitteessa Launeenkatu 5

Opastus/ saapuminen:

Opastus ja pysäköinti tapahtuu Launeenkatu 9 (Google Maps: Launeenkatu 47) kohdalla olevalle hiekkakentälle, josta matkaa keilahallille pohjoiseen on noin 300 m. Ei erillistä viitoitusta. Pysäköinti Keilahallin tai Jäähallin parkkipaikoille on kielletty.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu Keilahallin parkkipaikan pohjoisosassa. Lähdöt tapahtuvat klo 17.00–18.30 välisenä aikana. Radoilta täytyy olla pois viimeistään klo 19.30 mennessä. Muista ilmoittautua pois myös suunnistuksen jälkeen, jotta sinua ei aleta turhaan etsiä.

Suosittelemme ilmoittautumaan ennakkoon Rastilippu.

Kunnioita taloyhtiöiden istutuksia. Älä ylitä kielletty ylittää karttamerkkejä, oliivin vihreä, tumman vihreä, paksu musta viiva, kahden väkäsen aita jne., äläkä kielletyn alueen sekä kielletty ylittää ratamerkkejä. Niitä ei ole maastoon merkitty kielletyn alueen nauhalla. Vaikka karttaan merkityn pensasaidan läpi pääsisikin, siitä ei silti saa kulkea. Kaarikadun ylitys vain suojatietä myöten. Kartalla on merkitty ylityspaikka  )(. Sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet

Lähtö, kartta ja radat:

Lähtö on aivan iltarastikärryn tuntumassa. Lähtöön ja K-pisteelle on viitoitus valkoisella OP:n nauhalla. Maali sijaitsee iltarastikärryn läheisyydessä.

A-, B- ja E-ratojen kartat saa lähtöpaikalla. C- ja D-ratojen kartat saa normaaliin tapaan ilmoittautumisen yhteydessä iltarastikärryn läheltä.

Kartan koko A4 ja mittakaava 1:3000. Rastimääritteet on painettu karttoihin. Lisäksi irralliset rastimääritteet saa iltarastikärryn läheltä. Siis rastimääritekotelo matkaan.

A-rata 3,0 km km, 17 rastia

B-rata 2,4 km, 14 rastia

C-rata 1,7 km, 12 rastia

D-rata 1,4 km, 9 rastia (= Perherata) 

E-rata 5,2 km, 28 rastia (= ylipitkä sprinttirata)

Matkat on mitattu lyhintä sallittua reittiä pitkin.

Nurmialueilla on vielä jonkun verran lunta. Niillä pystyy kuitenkin kohtuu hyvin juoksemaan. Runsasrastiset radat sisältävät niin teknillisiä kuin vauhdikkaita osioita.

 

LS-37 iltarastien hinnasto ja maksutavat löydät osoitteesta https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/

Muistathan, että kyseessä on iltarastit. Valvontaa tien ylityksissä ym. ei ole, joten erityistä varovaisuutta teiden ylityksissä. Varotaan myös muita kanssaliikkujia. Osallistujana liikut kaupunkialueella liikennesääntöjä noudattaen tavallisen jalankulkijan tapaan.

Tervetuloa!

Lisätty rastien jälkeen: Reittivälianalyysi