Mestaruuksia ja plaketteja hiihtosuunnistuksen SM-sprinttiviikonlopulta

Hisukauden ensimmäiset Suomenmestaruudet ratkottiin sprintissä ja sprinttiviestissä Valkealassa Kouvolan Suunnistajien isännöidessä kilpailuja. Lauantain sprintissä nuoret ja pääsarjat ratkaisivat aamupäivän kilpailulla iltapäivän finaalin lähtöjärjestyksen. Veteraaneilla SM-mitalit jaettiin aamu- ja iltapäivän kilpailujen yhteisaikojen perusteella. LS:n hiihtosuunnistajat tekivät hyviä suorituksia. Parhaista tuloksista ja samalla palkintosijoista vastasivat Anu (D50) voittaen mestaruuden sekä Helmiina (D17) ollen plaketeilla 4..

Sunnuntain sprinttiviestissä Virpi ja Anu pitivät hyvää vauhtia sarjassa D100. Tiukka kilpailu kääntyi LS:n naisille 17 sekunnin turvin ja lopputuloksena mestaruus. H15-sarjassa Eikka ja Eevert suunnistivat sijalle 4. saavuttaen plaketin.

Lauantaina aamupäivällä oli tarjolla nuorille 11- ja 13-sarjalaisille kansallinen kilpailu. Elmo (H13) oli sarjansa 2. Sunnuntaina viestin kaikille avoimessa sarjassa (ei SM-kilpailu) Nilla ja Elmo olivat mukana sijoittuen sijalle 4.