14 aluemestaruutta hisuviikonlopulta Evolta

Viikonloppuna ratkottiin aluemestaruudet keski- ja pitkällä matkalla Hauhon Sisun kansallisten kilpailujen, Hauskin hisut, yhteydessä Evolla. Kilpailukeskus oli viime talven SM-kisoista tuttu Evon metsäopisto, mutta maasto osin eri verrattuna edelliseen vuoteen. Erityisesti keskimatkalla tarjottiin haastavaa suunnistusta kaikille sarjoille. Pitkällä matkalla löytyi myös pidempiä hiihtovälejä reitinvalinnasta riippuen.

Seuran nuoret pitivät molempina päivinä hyvää vauhtia. Kansallisessa kilpailussa sarjassa H15 Eevert oli yhteistulosten toinen (la 1.+su 2.). Samassa sarjassa Eikka oli kolmas (3.+3.). Nuoremmassa sarjassa H13 Elmo oli toinen (2.+2.). Helmiina (D17) voitti molempina päivinä ja oli niin ikään myös yhteistulosten 1. Leena (D45) oli myös yhteistulosten 1. (3.+1.) ja Anu (D50) 2. (2.+2.).

Aluemestaruuskilpailussa mestaruuksia tuli keskimatkalta 8 ja pitkältä matkalta 6. Keskimatkalla voittoon hiihtosuunnistivat Helmiina (D17), Iisa (D11), Eevert (H15), Elmo (H13), Leena (D45), Anu (D50), Marko (H50) ja Juha (H55). Pitkällä matkalla puolestaan Helmiina (D17), Eevert (H15), Elmo (H13), Leena (D45), Anu (D50) ja Virpi (D55).