Iltarastit Urheilukeskuksessa 15.8.2023

Päijäthämäläiset iltarastit järjestetään Lahden Urheilukeskuksen vauhdikkaassa maastossa tiistaina 15.8.2023. Tapahtumapaikkana on Karpalon kenttä pikkuhyppyreiden vieressä (osoite Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti). Maastoon pääsee klo 17-19 välisenä aikana. Parkkeeraus tapahtuu Urheilukeskuksen ja Suurhallin parkkipaikoilla. Urheilukeskuksen parkkipaikalla kannattaa käyttää parkkikiekkoa välttääkseen kalliimman osanottomaksun.

Urheilukeskuksen maasto on erittäin vauhdikasta ja polkurikasta. Kartalla on paljon polkuja mutta maastossa on myös lisäksi pienempiä kulku-uria, joita ei välttämättä ole kartassa. Suunnistaminen kannattaakin perustaa myös muihin kohteisiin kuin polkuihin. A- ja B-radalla on yksi työmaa-alue, joka on merkitty karttaan kielletyksi alueeksi. Se ei kuitenkaan vaikuta olennaisesti reitinvalintoihin. Lisäksi A-radalla on perhoslenkit keskusrastilla, jossa tulee olla tarkkana, että kiertää rastit oikeassa järjestyksessä.  Kartan mittakaava A- ja B-radalla on 1:10000 ja C- ja D-radalla 1:7500.

A-rata 6,6 km 18 rastia

B-rata 5,0 km 11 rastia

C-rata 3,5 km 11 rastia

D-rata 2,0 km 6 rastia

Tervetuloa!

t. ratamestari