Kompassi-viestistä tukku mestaruuksia

Päijät-Hämeen kesän toinen Kompassi-viesti suunnistettiin pariviestinä yhdessä Kaakon suunnistusalueen kanssa Kouvolassa. Sarjoja oli tytöille ja pojille 10RR, 12TR ja 14-vuotisille. LS-37 sai kesäloma-ajasta huolimatta koottua hienosti 10 joukkuetta ja jokaisessa sarjassa oli vähintään yksi sinipunajoukkue taistelemassa Kompassi-mitaleista.

Viesti toteutettiin pariviestinä ja jokainen pääsi metsään kaksi kertaa. Sähäkkä viesti siis kaikin puolin. Päijät-Hämeen Kompassi-viestin mestaruuteen ylsivät Cedric ja Elmo (H12TR), Iisakki ja Okko (H10RR), Hilla ja Celine (D14), Siiri ja Ella (D12TR) sekä Oona ja Hertta (D10RR). Tulospalvelukoneelle ennakkoon syötettyjen virheellisten koodien ja hajontojen takia järjestäjä halusi varmistaa lopulliset tulokset, minkä takia mitaleita ei voitu jakaa heti kisan päätyttyä. Viestin palkintojen jako järjestetään näillä tiedoin Hollolan finaalitapahtumassa keskiviikkona 14.9.