Heinäkuun lopun viikkokatsaus

Tällä viikolla suunnistettiin Ruotsissa upeissa Åren tunturimaisemissa O-Ringenilla sekä viikonloppuna Lappeenrannassa ja Kouvolassa. LS-37 suunnistajat menestyivät näissä laajalla rintamalla.

O-Ringenilla Ari Anjala voitti kokonaiskilpailun H65-sarjassa 6,15 minuutin erolla. Vahvojen suunnistussuorituksien jälkeen osakilpailujen sijoitukset olivat 3, 2, 1, 2 ja 2.

Rastiviikon voittajat

Lauantaina 29.7 Lappeenrannassa suunnistettiin kaksi keskimatkan kilpailua Taipalsaarella. Elisa Mattila jatkoi hienoja suorituksiaan voittaen kokonaistuloksissa D21A-sarjan. Hän voitti sekä aamupäivän että iltapäivän kilpailut.

Pia Molnar suunnisti D55-sarjassa sijalle 3. Ari Hämäläinen oli H45-sarjan 6. ja Jorma Aherto H65-sarjan 7.

Sunnuntaina 30.7 Kouvolassa kilpailtiin Tykkimäki ja Kymenlaakson Sähkö tuplasprintit. Aamupäivän Tykkimäki sprintti oli samalla Päijät-Hämeen aluemestaruuskilpailu.

Siiri
Uman loppukiri
Elmo loppusuoralla

Aamupäivän Tykkimäki sprintin tulokset:

D10 Hertta Siikanen 3.

H10 Okko Hakkarainen 3.

H12 Elmo Kiiskinen 2.  Cedric Gaasenbeek 3.

D12 Ella Hakkarainen 2.

H14 Hermanni Latonummi 4. Aatu Marttinen 5.

D14 Uma Lehtonen 1. Hilla Rämä 3.

D16 Annlinn Gaasenbeek 2. Helmiina Nurmela 3.

D20 Maiju Lehtonen 2.

H40 Harri Tervonen 3.

H45 Jani Hämäläinen 3.

Aamupäivän kaikki tulokset löydät täältä:

Iltapäivän sprintin tulokset:

H10 Okko Hakkarainen 4.

H12 Cedric Gaasenbeek 2. Elmeri Hämäläinen 5.

D12 Siiri Siikanen 1.

H14 Hermanni Latonummi 2.

D14 Celine Gaasenbeek 3. Hilla Rämä 4. Uma Lehtonen 5.

D16 Helmiina Nurmela 2. Annlinn Gaasenbeek 5.

D20 Maiju Lehtonen 1.

D45 Anu Nurmela 3.

H75 Jouko Hämäläinen 2.

H80 Risto Anjala 3.

Kouvolassa suunnistettiin lisäksi sprinttien välissä nuorten Kompassi-viesti, joka juostiin pariviestinä. LS oli mukana upeasti 10 joukkueen voimin ja kilpailussa nähtiin loistavia suorituksia. Lopulliset tulokset julkaistaan myöhemmin.