Iltarastit Holmassa 1.8.2023

Seuraavat Päijäthämäläiset iltarastit järjestetään tiistaina 1.8. klo 17.00 alkaen Pesäkallion tutuissa maastoissa. Keskuksena toimii LSK:n parkkipaikka Holmassa (Puhelinkatu 2). Opastus Savontieltä Holmantien risteyksestä. Lähtöön matkaa n. 400m, ja tämä on viitoitettu. Lähdöt klo 17.00 – 19.00 ja metsästä paluu viimeistään klo 20.30 mennessä.

Ratojen alku- ja loppuosat varsin polkurikasta virkistysaluetta, kun taas pidemmillä radoilla maastotyyppi muuttuu hyväkulkuiseksi kalliomaastoksi. Rasteja on runsaasti ja lähekkäin, joten koodien kanssa pitää olla tarkkana. Pidemmillä radoilla myös ns. perhoslenkkejä – huomioithan rastien kiertojärjestyksen (eri radoilla eri kiertosuuntia)! Vaativampaan taitoharjoitukseen, A-, B- ja C-ratoja on saatavilla myös käyräkarttana. Lisäksi käyräkarttana on tarjolla erillinen taitorata (ei emit ajanottoa).

Radat:

A -rata 6,8km, 22 rastia

B -rata 4,6km, 16 rastia

C -rata 3,8km, 13 rastia

D -rata 2,2km, 8 rastia

 

Tervetuloa nauttimaan suunnistuksesta!