Seuraavat Intersport Lahti – Sprintti-iltarastit juostaan Salpakankaan alueella tiistaina 9.5.2023.

Lakaisukoneet ovat juuri saaneet hiekat pois Hollolan keskustan alueelta ja olosuhteet sprinttisuunnistamiselle ovat parhaimmillaan. Radat tarjoavat tällä kertaa vauhdikasta suunnistusta asuinalueiden lomassa. Sujuvuus tulee nousemaan suureen rooliin vauhdin kasvaessa.

Tapahtumakeskuksena toimii Heinsuon Koulu. Opasteet parkkipaikoille sekä parkkipaikat löytyvät osoitteesta Terveystie 8. Iltarastikärry löytyy koulun uimahallin puoleiselta pihalta (kts. opastekuva).

Opastekuva

Lähdöt tapahtuvat klo 17.00–18.30 välisenä aikana (huom. lupien takia radoille ei pääse ennen klo 17). Radoilta täytyy olla pois viimeistään klo 19.30 mennessä. Muistathan ilmoittautua myös suunnistuksen jälkeen, jotta sinua ei aleta turhaan etsimään!

Iltarastikärryltä on saatavissa myös Sairakkalan omatoimirastien karttoja. Rastit ovat Sairakkalan maastossa 10. – 21.5.2023.

Kartan saa lähtöpaikalta.

Lähtöön on matkaa noin 250 m (viitoitus) käytäthän suojietä ylittäessäsi Terveystien. Maali sijaitsee iltarastikärryn läheisyydessä (kts. opastekuva).

Rastimääritteet on painettu karttoihin, lisäksi lähtöpaikalla saatavissa myös irralliset rastimääritteet. Lähdöstä on viitoitus K-pisteelle.

Muista noudattaa karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita ja kohteita (violetti vinoruudutus, oliivinvihreät alueet, tummanvihreät pensasaidat ja pensaikot). Kartalla olevia kiellettyjä alueita ei ole merkitty maastoon. Ja vaikka karttaan merkityn pensasaidan läpi pääsisikin, siitä ei silti saa kulkea!

Alustavat ratapituudet (mitattu lyhintä sallittua reittiä pitkin):

A-rata: n. 3,0 km
B-rata: n. 2,4 km
C-rata: n. 1,6 km
D-rata: n. 1,2 km

Tapahtuma löytyy myös Rastilipusta.

Tutustuthan vielä Intersport Lahti – Sprintti-iltarastien yleisiin ohjeistuksiin täältä.

Sieltä löydät myös sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet.

Muistathan, että kyseessä on iltarastit, joten valvontaa tien ylityksissä ym. ei ole, joten varovaisuutta liikenteessä ja kunnioitetaan muita kanssaliikkujia.

Tervetuloa tutustumaan sprinttisuunnistukseen koko perheen voimin!

Ratamestari, Niko Vaenerberg

Yhteistyössä: Intersport Lahti