Karo toinen Stadisprintissä

Viikonloppuna Helsingin Kalliossa järjestetyssä Stadisprintissä parhaasta ?❤️?sta menestyksestä yhteistuloksissa vastasivat naisten pääsarjassa Karoliina Ukskoski toisella sijallaan ja D20-sarjassa Eerika Riutto voitollaan. Miesten pääsarjassa yhteistuloksissa Tuomo Lahtinen oli 11. ja Valtteri Kinnunen 15.

Karolla meni molemmat kisat pääasiassa hyvin, varsinkin siihen nähden, että tarkoitus ei ole ollut keväällä juosta sprinttiä, eikä hän ole siihen sen kummemmin satsannut. Aamupäivällä tuli muutama hieman heikompi reitinvalinta ja juuri niillä väleillä hän hävisin Jenny Patanalle niukasti. Iltapäivällä reitinvalinnat osui aika hyvin kohdilleen, mutta nelosrastille mennessä Karo sekosi tienylityksissä ja menetti aikaa n. 20 s. Kaiken kaikkiaan hyvät kisat, totesi Karo ??.