Hiihtosuunnistuskausi jatkui viikonloppuna

Hiihtosuunnistuskausi jatkui Saimaan hiihtosuunnistusviikon merkeissä Etelä-Karjalan maastoissa 6.-8.1. Viikonlopulle ennustettu kilpailujen läpiviemistä uhannut kireä pakkassää ei toteutunut vaan kilpailut saatiin kilpailla mukavassa talvisessa säässä. Suojasäät olivat kovettaneet urat ja hangen, mikä teki urista vauhdikkaat ja mahdollisti myös oikomisen monin paikoin. Perjantaina kilpailtiin Simpeleen Tehtaanpuistossa kaksi sprinttiä. Lauantaiksi ja sunnuntaiksi kilpailukeskus siirtyi Lappeenrannan Muukon Kimicircuitille ja matkat pitenivät keskimatkaksi (la) ja pidennetyksi keskimatkaksi (su). Parhaista osakilpailusijoituksista vastasivat Elmo Kiiskinen (H13) ollen pe aamupäivän sprintissä 3. ja Juha Kiljunen (H55) ollen pe iltapäivän sprintissä 2. Palkinnot jaettiin yhteistulosten perusteella ja Elmo oli tasaisten suoritusten siivittämänä hienosti kolmas. Mukana LS:n hiihtosuunnistajista olivat myös Eikka Kiljunen (H13) ja Paavo Nikkari (H75).

Tulokset

 

Eikka ja Elmo (H13)
Elmo (3./H13) palkintojenjaossa