Iltarastikauden päättäjäiset ja Miry-cup Tapanilassa 29.10.2022

Kaikki hyvä päättyy aikanaan … jatkuakseen taas ensi kaudella …

Tämän iltarastikauden viimeiset Päijät-Hämäläiset iltarastit juostaan lauantaina 29.10. Tapanilan hiihtomajalta, Mäkirinteenkatu 33. Opastus Jalkarannantieltä Mäkirinteenkadun risteyksestä.

Perinteiseen tapaan kauden päättärit ovat ilmaiset kaikille jalan osallistuville. Ja tuohon hintaan kuuluu kaupan päälle vielä arpajaisiin osallistuminen sekä kahvia, pullaa ja mehua. Saunat ovat myös lämpimät.

Lähdöt klo 10.00 – 12.00 välillä ja metsästä paluu viimeistään klo 13.30 mennessä.

Tarjolla on kaikille sopivia ratoja, kun tällä kertaa on mahdollisuus juosta myös vähän pidempikin rata ;). Pidemmillä radoilla on pyritty hyödyntämään kartan länsiosan muodoiltaan vaihtelevampaa maastoa. Näin syksyllä lehtien pudottua kartan länsiosan lehtipuisilla alueilla vihreä väri tuntuu useissa kohdin hiukan liioitellulta. B-, C- ja D-radat myös 1:7500 mittakaavalla, ja myös A-ratoja saa halutessaan 1:7500 mittakaavalla (koko A3).

A Pitkä -rata  8,4 km           23 rastia

AL -rata         6,5 km           17 rastia

B -rata           5,1 km           12 rastia

C -rata           3,4 km           11 rastia

D -rata           2,0 km           7 rastia

 

Iltarastipäättäreiden yhteydessä päätetään myös Miry-cupin kausi:

Tarjolla on kolme rataa, joissa ajomatkat ovat 7, 14 ja 20 kilometriä.

Kartta on “normi” suunnistuskartta (ei urakuvausta), josta pyöräsuunnistukseen liittymättömiä karttamerkkejä on lukuselvyyden vuoksi poistettu. Kartan mittakaava kaikilla radoilla on 1:10000. A- ja B- radalla kartan koko on A3 ja C-rata on saatu mahtumaan A4 kokoon. Rastikoodit ovat kartassa rastinumeroiden perässä.

Rasteilla Emit-leimasimet.

Pyöräsuunnistusradoilla on maksu 8 eur.

Tervetuloa nauttimaan tossuilla tai pyörällä, tai molemmilla!