Lahden Suunnistajat -37 Halikko-viestin yhdeksäs

Halikko-viesti 2022 kilpailtiin lauantaina 22.10. Angelniemen Ankkureiden järjestämänä Salossa. Lahden Suunnistajat -37 oli tänä vuonna mukana komeasti kolmen joukkueen voimin.

Ykkösjoukkue suoriutui kiitettävästi kymppisakkiin ollen kisan 9. Joukkueessa juoksivat Jani Hämäläinen, Vesa Forsblom, Timo Koivuniemi ja Anniina Taipale, Eevert Nurmela, Helmiina Nurmela ja Anna-Lea Rantalainen, Valtteri Kinnunen, Petteri Huikko ja Aleksi Anttolainen, Mari Tuokko, Juha Kiljunen ja Ari Anjala, Pauli Leinonen sekä Karoliina Ukskoski

Kakkosjoukkue nosti komeasti viime vuoden sijoitustaan ollen 20. ja samalla koko kilpailun toiseksi paras kakkosjoukkue.

Myös kolmosjoukkue kohenteli viime vuoden sijoitusta ottaen lopputulosten sijan 37 seuran perustamisvuoden mukaan.

Huomion arvoista on erityisesti se, että Lahden Suunnistajat -37 sijoittui Paras Seura -kilpailussa toiseksi Helsingin Suunnistajien jälkeen.

Kisapäivän aikana nähtiin paljon onnistumisia ja hyviä suorituksia, muutamia epäonnisempia suunnistuksia mutta erityisesti hyvä tunnelma ja seurahenki oli läsnä läpi koko kilpailun. Todennäköisesti LS-37 olisi voittanut myös Kovin Kannustus -kilpailun, jos sellainen olisi järjestetty.

Suunnistuksen kilpailukausi -22 alkaa olla paketissa. Nyt onkin hyvä hetki muistella kuluneen kauden hetkiä ennen kuin on aika kääntää katseet kauteen 2023.

Kuva: Ilkka Saarimäki