Halikko-viesti 2022

Noin kuukauden päästä lauantaina 22.10 juostaan Halikko-viesti Salon Haannummella. Samalla alueella on viesti juostu 1996 ja Ankkurirastit 2020.

Halikko-viesti 2022 (angelniemenankkuri.com)

Halikko-viestin osuusrajoituksia myllättiin viime vuonna. Tänä vuonna mennään pitkälti viimevuotisella paletilla, mutta kaksi viimeistä osuutta käännettiin toisin päin ja ankkuriosuutta juoksevat nyt naiset. Jatkossa ajatuksena on, että naiset ja miehet juoksisivat vuorovuosin ankkuriosuutta. 

Koetetaan saada mukaa 4 joukkuetta, eli 60 juoksijaa, ja olla taas Seurakilpailun paras vuoden 2018 tapaan.

Viestiin tarvitaan kaikkia 14-sarjasta ylöspäin. Ilmoita juoksuhalukkuutesi 2.10 mennessä IRMA:an (Kirjaudu sisään IRMA:an -> Kilpailukalenteri -> paina sanaa Halikko Viesti -> ilmoita viestihalukkuus).

Jos IRMA:an ilmoittautuminen ei onnistu, ota yhteyttä Jokisen Heikkiin. Joukkueiden valitsija toimi Arvo Kantola.