Iltarastit Hämeenkoskella 27.9.2022

Syyskuun viimeiset iltarastit suunnistetaan Hämeenkoskella Kukkolanharjun maastossa.  Tarjolla mielenkiintoisia suppa/harjanne muodostelmia. Tähän aikaan kesästä harvapuustoisilla alueilla on heinäisyyttä, mutta radat on laadittu niin, että reitinvalinnoissa voi käyttää paikoin harjanteita ja ajouria.

 

Radat ovat lyhyitä – ohjehaarukan alareunasta:

A-rata 4,7 km 14 rastia keskivaativa
B-rata 3,4 km 11 rastia helpohko
C-rata 3,1 km 9 rastia vaativa
D-rata 1,7 km 7 rastia helpohko

Nykykäytännön mukaan karttojen mittakaava on 1:7500 – A ja B löytyy myös 1:10 000 mittakaavaisena.

 

Kilpailukeskus sijaitsee tutussa kylän sorakuopassa – osoite on n. Kaunkorventie 280. Lahden suunnasta 12-tietä tultaessa Sairakkalan jälkeen käännytään Kastarintielle.  Se johtaa suoraa ajettaessa Kaunkorventielle. Matkaa 12-tieltä on 6 km. Pysäköinti hiekkakuopassa ja tarvittaessa tienvarressa.

 

Tervetuloa