Noname-omatoimirastit Lapakistossa 24.-27.8.2022

Tällä kertaa rasteja pääsee etsimään omatoimisesti Lapakiston Kuohunkalliolta. Maasto tarjoaa haasteita kaikille sekä taidollisesti, että fyysisesti. Erämaamaisessa maastossa näkyväisyys vaihtelee todella hyvästä kohtuu huonoon, mutta kulkukelpoisuus pysyy pääosin hyvänä. Vauhdinpito vaatii silti kovaa kuntoa, korkean varvikon takia. Samassa maastossa kilpailtiin viikko sitten kuurojen Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskilpailut, eikä tästä helmestä näkynyt yhtäkään pahaa sanaa 😉 !

Maaston vaativuudesta johtuen ratapituudet ovat hieman alakanttiin:

A – 5 km

B – 3,2 km

C – 2,3 km

D – 1,9 km

Maaston poluttomuudesta johtuen, normaalisti polkuihin tukeutuva D-rata ei tällä kertaa tukeudu pelkästään polkuihin. Selkeitä maastonkohteita kuitenkin löytyy joka rastiväliltä.

Parkkipaikkana toimii Lapakiston retkeilyalueen pysäköintipaikat osoitteessa Ristikankaantie 212, 15540 Lahti. Pysäköintipaikalta lähtöön on matkaa 800 metriä ja maalista takaisin pysäköintiin 175 metriä. Lähtö ja maali ovat erisuunnilla, joten lähtöön ei kannata viedä vesipulloa yms. jos ei halua verrytellä sitä hakemaan.

Huom! Omatoimirastien karttoja on mahdollista ostaa iltarastikärrystä Sprintti-iltarastien yhteydessä tiistaina 23.8.2022.