H100-sarjassa pysu:n SM-viestikulta Vesalle ja Heikille, Elisa dominoi AM-pitkällä

Lauantaina Päijät-Hämeen ja Kaakon alueen AM-pitkällä Kouvolan Kuuksossa Elisa dominoi suvereenisti naisten pääsarjaa, jonne oli ilmoittautunut mukaan myös tuore Euroopan mestarin Venla Harju. 7,8 km:n radalla Elisa jätti Venlaa lähes viidellä minuutilla ollen koko kilpailun ja samalla Päijät-Hämeen alueen ykkönen. Aluemestaruusmitalit jaettiin kolmelle parhaalle sarjoissa H/D10-21 ja muissa sarjoissa voittajille. Sinipunavalkoisille mitaleja tuli kaikkiaan 11. Tuloslinkin takana AM-tulokset. Nimen edessä oleva sijoitus kertoo sijan kaikkien sarjassa tuloksen saaneiden joukossa.

PySu:n SM-keskimatka pyöräiltiin la:na Alajärven Valkealammilla. Parhaasta tuloksesta vastasi Tomi miesten pääsarjan viidennellä sijalla SM- ja MM-mitalistien puristuksessa.

Sunnuntaina oli vuorossa viestit. PySu:ssa kuvan palkintopallipojat Vesa ja Heikki polkivat tiukassa kisassa voittoon H100-sarjassa. Miesten pääsarjassa Tuomo ja Tomi taistelivat mitaleista viime metreille asti, mutta joutuivat lopulta tyytymään neljänteen sijaan 6 sekunnin erolla pronssiin. Neljänsiä olivat Joona ja Jouni.

Myös Kouvolassa jatkettiin su:na viestien parissa. Tarjolla oli Triplaviestit: Maakuntaviesti-Nuorisoviesti-Kompassiviesti yhdessä Kaakon alueen kanssa. Pariviestinä suunnistetussa Kompassiviestissä katsottuna tuloksia Kaako mukaanlukien HD10RR:llä Eerikki ja Okko olivat toisia ja Aaretti ja Iisakki kolmansia, D12TR:llä Siiri ja Ella sekä H12TR:llä Elmo ja Nilla toisia ja D14-sarjassa Uma ja Saara kolmansia. Tuloslinkistä pääsee järjestäjien sivuille katsomaan tulokset myös pelkästään Päijät-Hämeen osalta. Nuorisoviestissä Helmiina, Timo ja Annlinn sijoittuivat neljänneksi ja Maakuntaviestissä kolmanneksi sijoittunut joukkue: Hilla, Celine, Tomas, Jenna ja Sara, sai ainoana sinipunavalkoisista joukkueista tuloksen.