Päijäthämäläiset iltarastit Seelammin maastossa Pajulahdessa tiistaina 16.8.2022

Seuraavaksi Päijäthämäläisten iltarastien kärryn nokka suuntaa Pajulahden Seelammin upeisiin maastoihin ja maisemiin, jossa kilpailtiin jo lauantaina Pohjois- ja Baltian maiden kuurojen mestaruuskilpailujen keskimatkan kilpailu.
Pajulahden lähialueen rikkonaisuudesta johtuen tai sen ansiosta tapahtumakeskus (iltarastikärry, lähtö ja maali) sekä tietysti radat on viety totuttua kauemmaksi, Seelammin laavun läheisyyteen! Radoilla hyödynnetään kisaratojen rastipisteitä.
Autojen parkkipaikkana toimii Pajulahden jäähallin ja Pajulahti-hallin P-paikat. Ota siis huomioon, että siirtymää jalan tai pyörällä iltarastipaikalle tulee n.2,5km.  Voimme kuitenkin luvata, että se on sen arvoista!
Nyt tarjoillaan vain ja ainoastaan sitä parasta Pajulahden alueen maastoherkkua!
Luethan tarkasti alla olevat ohjeet ja tarkistat opastekartta, jotta löydät perille sekä tiedät miten toimia!
– Pysäköinti: Pajulahden jäähalli ja Pajulahti-halli
– Siirtyminen jalan/pyörällä Seelammin laavulle. Opastus alkaa (rastilippu) Jäähallin parkkipaikan kulmalta. Reitin varrella oranssi/sinisiä kuitunauhoja.
Katso kartta alla! Voit myös tulostaa itsellesi PDF-version TÄSTÄ.
Huom. Mikäli mahdollisuus ottaa oma pyörä matkaan iltarasteille niin nyt se kannattaa ottaa.
– Ilmoittaudu iltarastikärryllä ja valitse mieleisesi Valtteri Kinnusen suunnittelemista nautinnollisista radoista (A, B, C, D).
– B, C ja D-radoilla myös 1:7500 mittakaava.
Lisäksi tarjolla myös 30-40 kpl  Pohjois- ja Baltian maiden kuurojen mestaruuskilpailujen laadukkaita keskimatkan kisaratoja/-karttoja nopeimmille.
– Maastoon pääsee klo 17.00 – 19.00 välillä ja takaisin on palattava klo 20.30 mennessä. Muistathan ilmoittautua myös maalissa, jotta sinua ei aleta etsimään.
– Iltarastien yhteydessä mahdollisuus myös yhteislähtöharjoitukseen hajonnoilla. Ratavaihtoehdot: 4,4km ja 3,4km.
– Nauti suunnistuksesta ja pulahda jälkikäteen vaikka Seelammessa (suolampi) ja loppuverryttele takaisin jäähallin parkkiin!
– Seelammin laavu tarjoaa myös oivallisen mahdollisuuden omien eväinten syöntiin ja jälkispekulointeihin (huom. metsäpalovaroitus avotulenteossa)
– Luethan myös Päijäthämäläisten iltarastien yleiset ohjeet TÄÄLTÄ
– Suunnistajan Kauppa myös paikalla, Jäähallin P-paikan läheisyydessä.
– Tapahtuma löytyy myös Rastilipusta.
Tervetuloa nautiskelemaan Seelammin upeisiin maastoihin!