Omatoimirastit Tiirismaalla 10.8-13.8.2022

Elokuun puolivälin omatoimirasteilla pääsee haastamaan niin fyysistä, kuin taidollista osaamista vaativilla Tiirismaan rinteillä. Radat on suunniteltu hieman alamittaisiksi, mutta hidas ja kivikkoinen maasto tarjoaa varmasti riittävästi haastetta. Kaksi pisintä rataa kiertävät Tiirismaan maston ja kaksi lyhyempää pyörähtävät maston itäpuolella. Ratamestari vaatii pidemmillä radoilla taitavaa suunnistamista. Suunnistajan tulee osata hyödyntää vallitsevia ja selkeimpiä maastonpiirteitä. Suunnistuksen yksinkertaistaminen on tärkeää sen sujuvoittamiseksi sekä nopeuttamiseksi. Lyhyimmälle radalle on pyritty tarjoamaan polkuja suunnistuksen tueksi, mutta niin, että suunnistaja pääsee nauttimaan maaston parhaista puolista.

Valittavissa ovat seuraavat radat:

A-rata: 4,9 km, 17 rastia, Vaikea

B-rata: 4,0 km, 12 rastia, Melko vaikea

C-rata: 2,7 km, 11 rastia, ”Lyhyempi B”

D-rata: 1,5 km, 6 rastia, Helpohko/Keskivaikea

 

Osoite: Arvi Hauvosentie 15860 Hollola (Keskikankaantien ja Televisiotien risteys)