Kompassi-cup jatkui Vesivehmaalla

Päijät-Hämeen Kompassitapahtumat saivat jatkoa kesätauon jälkeen, kun Asikkalan Raikas isännöi kolmatta Kompassi-cupia aivan Vesivehmaan lentokentän kupeessa. Ratamestari Seppo Järvinen oli loihtinut lapsille sopivat radat Pyörösuon kartalle, vaikka alueella risteilevät motocrosspolut eivät tehtävästä varmasti helppoa tehneet.

LS-37:n sini-punavärit olivat taas hienosti edustettuina. Puolet kaikista osallistujista oli sinipunanuttuja ja menestystäkin tietysti tuli! Sarjavoittoihin ylsivät Hertta (D10), Uma (D12), Saara (D14), Iisakki (H8RR), Aaretti (H10RR), Eerikki (H10), Aaro (H12) ja Kosti (H12TR). Useassa sarjassa nähtiin myös kaksois- tai jopa kolmoisvoittoja LS:n leiriin! Mahtavaa! Upeaa oli nähdä myös iso edustus ForFun rastireitillä. Pian nämä keltanokatkin uskaltautuvat yksin metsään rastijahtiin.

Tulokset

Saara Hirvonen pinkoo D14-sarjan voittoon.

Väliajat

Kompassi-tapahtumat jatkuvat ensi sunnuntaina Kompassi-viesteillä yhdessä Kaakon suunnistusalueen kanssa Kouvolan Elimäellä. Kilpailu on samalla Päijät-Hämeen lasten AM-viesti.

Lasten Hippo-suunnistuskoulu jatkuu kesätauon jälkeen maanantaina 15.8. Kivimaan koululla. Jos haluat mukaan syyskaudeksi, ilmoittaudu mukaan suunnistuskoulusivujen ohjeiden mukaisesti!