Heinäkuun lopun kansallisista menestystä

Lahden Suunnistajien värejä näkyi monissa kesäkansallisissa heinäkuun viimeisen viikon aikana. Erityisesti Rinkelirasteilta tuli mukavaa menestystäkin, sillä pääsarjassa selvään voittoon juoksi kahden keskimatkan kisassa hurjassa vireessä jatkava Elisa Mattila. Myös artikkelikuvassa juokseva Hermanni Latonummi (H12), Petri Kiiskinen (H40), Timo Lehtonen (H50)sekä Kirsi Kiiskinen (D40) ottivat voitot kotiin. H10RR -sarjassa Iisakki Latonummi suunnisti voittoon ja Aaretti Latonummi oli kolmas, joten he kävivät näin kovaa kisaa myös keskenään. H12-sarjassa menestystä täydensi Elmo Kiiskinen ollen kolmas ja samalle sijalle ylsi myös Uma Lehtonen (D12).

Lisäksi Tampere Suunnistuksessa Juha Kiljunen otti toisen sijan H55-sarjassa ja Tampere sprint tourilla Juha Matilainen otti voiton H40-sarjassa.

Elisa Mattila pääsarjan ylivoimaiseen voittoon Lappeen Riennon Rinkelirasteilla