Päijät-Hämeen Kompassi-cup jatkui Hollolassa

Aurinkoisessa säässä pääsivät lapset kirmaamaan jälleen lasten matalan kynnyksen suunnistusradoille, kun HU-46 järjesti Päijät-Hämeen toisen Kompassi-cupin osakilpailun keskiviikkoiltana Hollolassa. Reilu 100 lasta, joista yli puolet oli LS:n suunnistajanalkuja, oli mukana Kukonkoivun maastossa järjestetyssä tapahtumassa.

Kisasarjoissa nähtiin ?❤️? värejä kärkisijoilla useassa sarjassa. Voittoihin ylsivät Saara Hirvonen (D14), Aaro Yrjölä (H12), Uma Lehtonen (D12), Eerikki Hirvonen (H10), Eetu Hannonen (H10RR) ja Veikka Koiranen (H8RR).

Tulokset (pdf)

Valokuvia (Harri Hytönen)

Kompassi-tapahtumien sarja jatkuu 16.6. käytävällä Kompassi-viestillä Kouvolan Anjalassa yhdessä Kaakon Suunnistusalueen kanssa. Tänne pyritään tietysti kokoamaan mahdollisimman monta LS:n joukkuetta!

Aaro Yrjölä kiihdyttää H12 -sarjan voittoon.
Osallistumispalkinnoksi jaettiin maukasta metrilakua.