Iltarastit 24.5 Rahametsässä

Iltarastit 24.5 suunnistetaan Rahametsän maastossa, parkkipaikkana toimii moottoriurheilukeskus. Lähtöön on matkaa parkkipaikalta n.600m. Maali sijaitsee parkkipaikan läheisyydessä. Kartta on saanut osittaisen uuden päivityksen 5/2022 Aleksi Anttolaisen toimesta.

A-rata 6.1 km pitkä vaihtelevalla maastolla supikoisesta kangasmaastosta ja päijät-hämäläisestä pystyvihreestä. Pystyvihreät ovat osittain hyvinkin nopeakulkuisia.  isoimmissakaan supissa ei pitäisi Lumonitea tarvita!

B-rata 4.4 km aiheutti hieman lisää ratamestareille harmaita hiuksia, koska alueella on suhteellisen iso kielletty alue, jonka johdosta radan alku voi tuntua fyysisesti raskaalta ja haastavan hitaalta, maltti on valttia! Kestävyyttä ja älykkyyttä tarvitaan kuin Granlundia  konsanaan.

C-rata 3.1 km lyhyt fyysinen ja tarkkaa suunnistusta, käyrien lukutaidosta on apua. Aivojen siis pitää raksuttaa kuin Avenlan.

D-rata 2.1 km on teihin ja polkuihin tukeutuva vauhdikas kirmaisu (kenkävalinta lenkkarit niin kuin Pajulahdessa)

Ei muuta kuin Nonamet jalkaan ja juoksemaan!

Ratamestarit A&A