Omatoimirastit Santaveräjällä 11.5 alkaen

Kauden toiset omatoimirastit odottavat metsässä löytäjäänsä! Omatoimirastit on suunniteltu ensi viikon maajoukkueleirin pitkänmatkan harjoituksen pohjilta yhteistyössä maajoukkuevalmentajien ja seuran valmennuspäällikkö Aleksi Anttolaisen toimesta.

Tarjolla radat:

A – 6.8km/10rastia

B – 4.9km/10rastia

C – 3,9km/6rastia

D – 2,2km/5 rastia

Halukkaille tarjolla myös maajoukkueen pitkän matkan harjoituksen karttoja 7km aina 18km rataan saakka 😉 Näistä kartoista ole yhteydessä suoraan Alluun (+358445050293).

Santaveräjän maasto tarjoaa nopeaa kangasta hyvällä näkyväisyydellä sekä pätkän vaativaa Salpausselän alueen supikkoa. Metsänhoito töitä on tehty alueella valitettavan paljon, mutta radat on pyritty pyörittämään niin että pahimmat alueet vältetään ratojen osalta. Tarjolla on hiukan pitkänmatkan tyylistä pidempää rastiväliä sekä suoraviivaista etenemistä vaativaa kangasta sekä sopiva annos vaativampaa suppakuuria.

Santaveräjän omatoimirastit ovat poikkeuksellisesti auki 19.5 asti. Pitkään jatkuneen talven takia karttaa ei olle keretty kasvillisuuksien osalta päivittää 11.5 mennessä ajankohtaiseksi, joten tämän hetken tarjolla oleva kartttaversio on harvennusten, aukkojen ja uusien urien puolesta puutteellinen. Kartta päivittyy lähipäivinä Jarmo Pikkaraisen toimesta ja omatoimirasteille päivitetty versio tulee käyttöön viimeistään 16.5.

Omatoimirastien kartat (A-D-radat) on ladattavissa Rastilippu-palvelusta ilmoittautumisen yhteydessä. Omatoimirastien pysäköinti tapahtuu Tennilän kylätalon vieressä (Tenniläntie 800, Hollola). HUOM! Jätä auto kylätalon viereen, kentälle ei saa ajaa!..

Samoilla rasteilla suunnistetaan viestiharjoitus keskiviikkona 19.5, joten jos halajat kyseiseen viestiharjoitukseen kannattaa sekin laittaa kalenteriin.

 

Huom! Santaveräjällä ei ole ajanottoa – vain omatoimisuunnistus.

Omatoimirasteilla mukana Noname.