Iltarastit 17.5. Karistossa

Iltarastit juostaan Kariston vaihtelevissa maastoissa tutulta paikalta Kariston kauppakeskuksen eteläpuolelta. Autot paikoitetaan kauppakeskuksen parkkihalliin. Iltarastivaunu ja Suunnistajankauppa kauppakeskuksen eteläpuolisen kentän kaakkoiskulmalla.

Keväisessä maastossa on vielä kohtalaisen hyvä näkyväisyys vihreilläkin alueilla eikä heinikko hidasta vanhoilla harvennusalueilla. Harvennuksen jälkeiset maapuutkin ovat painuneet entisestään lumisen talven aikana joillakin pystyvihreillä alueilla. Ratamestarit ovat tykästyneet Kariston mäkilakeen, joten pisimmät radat menevät ristiin ja A-radalla on kartan kääntö luettavuuden varmistamiseksi. Ole tarkkana!

D- ja E-radoilla on pientä eroa rastivälien haastavuudessa. F-rata on etenkin pienille lapsille soveltuva, polkuihin tukeutuva reitti.

Radat

A-rata 4,7 km, 14 rastia

B-rata 3,7 km, 12 rastia

C-rata 3,2 km, 11 rastia

D-rata 2,3 km,   9 rastia

E-rata 2,0 km,   8 rastia

F-rata 1,2 km,   5 rastia