Intersport Lahti – Sprintti-iltarastit Launeella tiistaina 10.5.2022

Seuraavat Intersport Lahti – Sprintti-iltarastit juostaan Launeen kirkko – Länsiharjun koulu – Kullankukkulan alueella tiistaina 10.5.2022. Ratamestarina toimivat nuori Italian vahvistuksemme Ilian Angeli, jonka mentorina sprinttiratojen guru Stefano Raus. Radat pyöritetään tiiviillä ja suurimmalta osin täysin eri alueella kuin ensimmäisillä Sprintti-iltarasteilla tänä keväänä. Priimaa ja tiukkaa säksätystä luvassa ratojen suhteen. Tarkkana saa olla jokaisella radalla. 

Ilmoittautuminen Launeen kirkon parkkipaikalla, Kaarikatu 41. 

Opastus on Tapparakadun ja Kaarikadun risteyksestä. Pysäköinti kirkon parkkipaikalla tai vaihtoehtoisesti Perhepuiston parkkipaikalla. 

Lähdöt tapahtuvat klo 17.00 – 18.30 välisenä aikana. Radoilta täytyy olla pois viimeistään klo 19.30 mennessä. Muista ilmoittautua myös suunnistuksen jälkeen, jotta sinua ei aleta turhaan etsimään!

Kartan saa lähtöpaikalla (kilpailunomaisuutta hakevat). Karttoja toki myös saatavilla ilmoittautumisen yhteydessä iltarastikärryn läheisyydestä.

Lähtöön on matkaa noin 300 m (viitoitus), maali sijaitsee iltarastikärryn läheisyydessä. 

Rastimääritteet on painettu karttoihin, lisäksi lähtöpaikalla saatavissa myös irralliset rastimääritteet. Lähdöstä on viitoitus K-pisteelle. 

Muista noudattaa karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita ja kohteita (violetti vinoruudutus, oliivin vihreät alueet, tumman vihreät pensasaidat ja pensaikot). Kartalla olevia kiellettyjä alueita ei ole merkitty maastoon. Ja vaikka karttaan merkityn pensasaidan läpi pääsisikin, siitä ei silti saa kulkea.

Alla vielä ratakohtaiset matkat (mitattu lyhintä sallittua reittiä pitkin, lumisia olosuhteita ei ole huomioitu).

A-rata: n. 3,3 km
B-rata: n. 2,6 km
C-rata: n. 2,0 km 

D-rata (Perherata): n. 1,3 km

Kartan koko A4. Molempia mittakaavoja 1:3000 & 1:4000 saatavilla. 

Tapahtuma löytyy myös Rastilipusta. 

LS-37 iltarastien hinnasto ja maksutavat löydät täältä: https://www.ls37.fi/iltarastit/hinnat/

Tutustuthan vielä Intersport Lahti – Sprintti-iltarastien yleisiin ohjeistuksiin osoitteesta https://www.ls37.fi/iltarastit/iltarastit-sprintti/ 

Sieltä löydät myös sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet.

Muistathan, että kyseessä on iltarastit, joten valvontaa tien ylityksissä ym. ei ole, joten varovaisuutta liikenteessä ja kunnioitetaan muita kanssaliikkujia.

Koronatartunnoilta suojautumiseksi ja välttämiseksi ota nämä seikat huomioon:

-Sairaana tai yhtään huonovointisena ei saa lähteä mukaan iltarasteille


-Käsidesiä tulee käyttää ennen ilmoittautumista iltarastikärryn luukulle sekä metsästä paluun jälkeen ennen metsästä paluun todentamista ja tulosten lukua iltarastivaunussa


-Pidä riittävä etäisyys (2 m) muihin niin lähtö- ja maalijonoissa kuin rasteilla leimatessakin – anna rastilla olijalle leimausrauha ja pyri leimattaessa välttämään koskemista rastileimasimeen


-Maksa mielellään Rastilippu-sovelluksessa etukäteen tapahtumasi.

 

Tervetuloa tutustumaan sprinttisuunnistukseen koko perheen voimin!